2012.08.27.
11:00

Írta: Cervantes444

DINKA VILLA 2- AZ ELSŐ LAKÓ!

Köszönjük szépen a szavazatokat! Meglepően sok szavazat érkezett, huszonhárom, amire a sorozat korábbi hanyagolása miatt, nem számítottam. Azonban, hogy pörgősebb legyen a beszavazós fázis, nem várunk egy hetet, mint az előző szériánál, hanem 2-3- legfeljebb 4 naponta zárunk. Így tehát rám ruházott hatalomnál fogva, lezárom az első szavazást!

 

És egyúttal bemutatom a két műsorvezetőt, Rolla Papát és Leva-t.

 

Először Johnny Bravo-t faggatták, hogy mit érez.

Johnny Bravo: Ó, mama! Ha egy ilyen mindenre elszánt háromnegyedisten, mint én, nem kerül be a villába, akkor annak csak egy magyarázata lehet. Kevesebb bige olvassa a blogot, mint srác, tehát a csajozásban nem segít. De akkor meg kit izgat? Jaj mamám, ott egy bige!

Johnny le akarta szólítani az egyik szőke járókelő kisasszonyt, de ez nem sikerült, ugyanis kettejük közé állt egy sokkoló.

 

Rolla Papa: Dexter, mit érzel így, hogy nem sikerült bekerülnöd a villába?

Dexter: Jobban végig gondolva, nem is olyan hatalmas nagy baj ez. Az átlag emberek úgyse értenék meg zsenialitásomat. Bár jó lett volna egy kis nyugalom a nővéremtől…ó de ostoba vagyok, kérem vigyenek be a villába! Kérem!

Rolla Papa: A nővéred nem akar esetleg zsebpénzt keresni a palotámban?

 

És végül nézzük meg Eustace reakcióját.

Leva: Eustace! Maga lett a győztes!

Eustace: Hát aztán? Kit izgat? Buta valóság show!

Leva: De a győztes temérdek pénzt kap.

Eustace: Miért nem ezzel kezdte? Megyek is csomagolni!

 

Tehát az első villalakó nem más, mint Eustace! Maradjatok velünk, hiszen hamarosan jön a második kategória!

1 komment

Címkék: beszavazás

A bejegyzés trackback címe:

https://dinkavilla.blog.hu/api/trackback/id/tr824734650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Quagmire fan 2012.08.27. 11:47:28

Örülök a Rolla Papa-Leva műsorvezető párosnak, kellenek ők! :) Eustace bejutásának is örülök, sokkalta érdekesebb figura, mint a másik két jelölt. Várjuk a többi beszavazót is. :D
süti beállítások módosítása