2011.11.02.
16:37

Írta: Cervantes444

Dinka Villa- rövid közlemény

Szervusztok! Bizonyára feltűnt nektek is, hogy a beszavazás hamarabb záródott le és hamarabb kezdődött el az új. Nos ez két dolognak köszönhető.

1, Nem tudtam, mikor és mennyi időre kerülök gépközelbe.
2, Felakartam pörgetni az eseményeket, hiszen lesz még egy meglepetés ugye és egy nyereményjáték. Továbbá jó lenne végre ténylegesen elkezdeni ezt a kis írást.

A másik hír, ami fontosabb és valóban hírértéke van, hogy nem egyedül fogom vinni a Dinka Villát. Így van, Nady G kolléga személyében lesz egy társszerzőm. Nadynak nagyon jó humora van és a banda nagyobbik felét szintúgy ismeri és kedveli, így tud sztorikat írni, illetve tudunk közösen történeteket írni a DV lakóiról, a Ti szórakoztatásotokra. Az utolsó szavazásra pedig: hajrá gyerekek, mindjárt kezdődik a tényleges show! Szavazzatok minél többen!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dinkavilla.blog.hu/api/trackback/id/tr693348209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása