2011.10.29.
14:34

Írta: Cervantes444

Közelgő nyereményjáték Picassoknak ;)

Igen-igen. Már a játék eleje óta fontolgatok valami hasonló kis nyereményjátékot/versenyt. Úgy néz ki a dolog, hogy bezony lesz is nyereményjáték.

A pályázatról egyelőre annyit, hogy majd rajztudást vagy nagyon készséges photoshop ismeretet igényel. Bővebben a szabályokat és a feladatot, az utolsó lakó bekerülése után árulom el, mivel csak azután lehet megvalósítani. Ebből szerintem néhányan rájöttetek, hogy mi is lesz a feladat. Hogy miért beszélek máris a dologról? Nos, ez egy amolyan "így köt az eskü" dolog. Biztos nem fogok az utolsó pillanatban "visszafordulni" és elvetni az ötletet, ha már meghirdettem a blogon. Azonkívül, így ha valaki nem tud se rajzolni, illetve a photoshophoz se ért, de van olyan ismerőse aki igen, akkor neki időben tud szólni, hogy figyelje a blogot.

Természetesen jelképes nyereményre(jobb esetben, nyereményekre) kell gondolni! Szóval senki se nagy dologra számítson, de remélem azért ez nem tántorít el titeket (illetve a másik végletre se kell gondolni. Nyilván nem egy Orbit rágót sorsolok ki).

A nyertes rajzról még csak annyit, hogy a blog életében igen nagy szerepet fog játszani, ezért is hirdetek meg inkább egy nyereményjátékot.

Szóval figyeljétek a blogot! A feladatot és a játék szabályait kihírdetem, az utolsó lakó beköltözése után, ami egyre közelebb van :)

És egy apró kérdés: Ti minek örülnétek jobban, ha jó magam döntenék majd a győztes képről, vagy ha szavazhatnátok, mint a bejutók/távozók esetében?

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dinkavilla.blog.hu/api/trackback/id/tr693338093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PhilipX 2011.10.29. 16:08:48

Sajnos nem tudok rajzolni :( De remélem sok rajz érkezik majd a versenyre. Bár azt megvallom, hogy nagyon nyilvánvaló, hogy mi lesz a feladat (aztán lehet, hogy rosszul gondolom és tök más lesz)
süti beállítások módosítása