2012.11.19.
13:20

Írta: Cervantes444

DINKA VILLA 2- UTOLSÓ SZAVAZÁS

Rolla Papa:

Jjjjjjjjó estét hölgyeim és uraim! Baloldalamon találhatjátok Levat!

 

Leva:

Az én jobbon pedig Rolla papát!

 

Rolla papa:

A sikeres tárgyalásoknak köszönhetően visszatértünk és hamarosan elindul a Dinka Villa 2!

 

Leva:

Azonban még hátra van egy beszavazás! Ma kiosztjuk három igen érdekes fiatalember között a Galovácz díjat! A díj tulajdonosa, jegyet nyer magának a gondtalanul élő celebek világába és utolsó lakóként beköltözhet a Dinka Villába!

 

Rolla papa:

Szóval fiúk és lányok, szinglik és párok, showtime! Lássuk a jelölteket!

 

Első versenyzőnk nem más, mint Roland Tailer! Managere Gyulai Péter, aki a következőt írta jelöltjéről:

 

„Üdv!

Az én karakterem egy egyszerű szuper képességeket örökölt fiatal tizenéves gyerek, aki a blogomon folyó történet főhőse. Az illető neve Roland Tailer. Ez a kölyök a gonosz ellen küzd majd. Egyelőre csak az életéért küzd de nem sokára már harcolni fog a jók oldalán. Pár szó róla.... hm. hát hogy őszinte legyek nem tom hogy jellemezzem. Egy átlag fiatal aki abban tér el a normálistól, hogy  megörökölte a lélek katanát. Elég sablonos történet, de nem ez a lényeg. No mindegy. Más nem jut eszembe.

 

Hát akkor üdv!”

 

Második versenyzőnk SzuperJózsibácsi! Az ő managere D. Ferencz! Lássuk mit mond jelöltjéről!

 

„Az én jelöltem: SzuperJózsibácsi.    http://raktalicska.hu/wp-content/uploads/2009/11/image1.bmp

 

https://www.youtube.com/watch?v=Yb3DI6UXCDU&feature=plcp

 

Mit kell tudni róla? Focirajongó, imádja a sárkány sört, és gyűlöli a disznókat. (Patamont is, mert szerinte ő egy disznó), és ereszti a kanapéba a "galambokat", hatalmas szeretettel. Megmentette Irhapusztát, a fia és egy vasvella segítségével Szeretnétek, hogy bekerüljön! Ő is! Szavazzatok rá, és a RABDA MEGINDUL!”

 

Végül itt van nekünk Dénes, aki egy szendvics. Managere BigPro.

 

„Az én jelöltem Dénes, egy gondolkodni képes szendvics. Nincs tisztában élete céljával ezért állandóan a halállal kacérkodik, könyörög társainak, hogy egyék meg, mert így nem élhet tovább. Ezen felül állandóan sír és nincs benne mustár!”

 

Köszönöm Péternek, D. Ferencznek és BigPro-nak a beküldést! Vajon ki fog bekerülni? A lélek katana tulajdonosa? A disznómészárló sárkánysörös? Vagy a depis szendvics? Szavazzatok!

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: beszavazás

A bejegyzés trackback címe:

https://dinkavilla.blog.hu/api/trackback/id/tr594914531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása