2012.05.12.
20:02

Írta: Cervantes444

Folytatás....

Sziasztok kedves olvasók!

Ma megnéztem a dv postafiókját. Nos, meglepetésemre, voltak benne levelek. "Nocsak, nyereményjáték résztvevők?" Erre nem. DE szerencsére nem is holmi reklám anyagok, hanem Dinka Villa olvasók levelei voltak fiókomban. Ezek az olvasók, megosztották velem ötleteiket, észrevételeiket illetve kérdezgettek engem, hogy mi lesz a folytatással. Komolyan gondoltam-e azokat, amiket múltkor írtam és mikor lesz második évad?

Mivel percenként megváltozik a véleményem a folytatást illetően, gondoltam, ha mégis neki kezdenék, akkor több alternatíva is fenn áll.

Az első alternatíva: az eredeti 16 szereplővel neki kezdeni az új szériának. Ez azt jelenti, hogy az eredeti brigád lesz a középpontban, de nem villába zárjuk őket, hanem más alternatíva miatt kénytelenek elviselni egymást.

Második alternatíva: új Dinka Villa műsor, egy másik brigáddal. Vagyis nem a szitu változik, hanem a banda cserélődik ki.

Harmadik: eme kettő keveréke. Vagyis a régi brigád kalandjait követhetjük végig, néhány új arccal.

Dinka Villához méltóan, ezt a kérdést is szavazással fogjuk eldönteni. És, hogy ne akkor kelljen vele bajlódni, a szavazást előre kiírom. Lássuk, ti minek örülnétek jobban. Ha Cox, Burgergő, Quagmire, Ady, Punk, Scorpion és a többiek újra akcióba lendülnek, vagy ha új brigádot eresztünk össze. Szavazzatok! :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dinkavilla.blog.hu/api/trackback/id/tr214504573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása