2012.04.27.
16:01

Írta: Cervantes444

A legújabb kieső

És eldőlt, ki lesz, a következő távozó. Az álarcos játék guru ezennel (immáron másodszor és véglegesen) távozik a villából. Isten veled FreddyD!

 

Meglepő. Én végig azt hittem, hogy Barney és Freddy ott lesz a finisben. Most pedig… Tehát, Burgergő, Cox, Joy és Dani maradt versenyben srácok.

Ui: Kiteszem a nyereményjáték részleteit újra ebben a bejegyzésben.

Mi lett volna, ha… nyereményjáték

 

Feladat: A feladat ebben a versenyben roppant egyszerű. Nincs más dolgod, mint összeállítani egy „mi lett volna ha…” listát. Vagyis, ha a kategóriákon keresztül egy másik 16 fős brigád verbuválódott volna össze.

Szabályok:

-          14 kategóriából 1 és az egyik kategóriából 2 versenyzőt választhatsz (a 16. Meglepetés kategória miatt, ahol minden második helyezet kapott egy új esélyt).

-          Csak olyanokat válogathatsz össze, akikre tényleg lehetett szavazni (szóval például Simont, nagy Mark Lilyt, ne tedd be a listába)

-          Nem lehetnek benne a listában olyanok, akik eredetileg is bejutottak a villába (Twillight, mivel később került be, nem számít villalakónak, használható a listában)

-          A győztesről az olvasók döntenek szavazás útján.

Nyeremény: A győztes jutalma a Hospital Tycoon nevű játék. Továbbá a győztes listából készülni fog egy külön epizód Mi lett volna ha…. Címmel, hol a győztes lista kitalálóját, társszerzőnek tüntetem fel.

Rajzverseny

Feladat: Itt se nagy was ist das a feladat. Rajzolnotok kell egy csoportképet a Dinka Villa lakóiról.

Szabályok:

-          Mind a 16 lakónak rajta kell lennie a rajzon.

-          A dinkák bármilyen helyzetben lehetnek (strand, osztályterem, sima csapatkép stb.)

-          A rajznak nem kell tartalmaznia más szereplőket (így pl. a 3 tüntetőt)

-          A rajz lehet bármilyen stílusú, lehet fekete fehér, lehet színes, kézzel, illetve painttel (vagy más rajzoló programmal) rajzolt az alkotás.

-          A győztesről az olvasók fognak dönteni szavazás útján.

 

 Nyeremény: A győztes a Jade Empire:Special Edition nevű játékszoftvert kapja jutalmul.

 

Mind két nyereményjáték esetében a következő címre kell elküldenetek a jelentkezést, az első játék esetében „Mi lett volna, ha…” a másik játék esetében, „Rajzverseny” jeligével. A cím: dvjatek@citromail.hu

 

Várom a versenyzőket szeretettel!

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: kiesők nyereményjáték!

A bejegyzés trackback címe:

https://dinkavilla.blog.hu/api/trackback/id/tr604476727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása