2012.04.25.
13:53

Írta: Cervantes444

Fontos megjegyzés + NYEREMÉNYJÁTÉK (próbálkozom)

Üdvözletem bogárkáim, peeps, bronyk, trollok, barátaim és egyéb más furcsa lények, kik szántok pár percet eme blogra.

(Ha nincs sok időd és csak a nyereményjáték részleteit szeretnéd elolvasni, görgess egy kicsit lejjebb!)

 

Mint azt Ti is tudjátok, olvastátok, utaltam rá nem egyszer, hogy már csak kettő, azaz KETTŐ epizód van a végéig. Én is alig hiszem el, hogy már csak öten vannak bent. Hamarosan megszületik a végső hármas és utána banzáj!

 

Hogy miért kerítek ennek ekkora feneket? Nagyon egyszerű: bár, akiknek tetszett a DinkaVilla ötlete, máris a második szérián agyaltak, de az-az igazság, hogy most nagyon arra dől a mérleg, hogyha az elsőnek vége, akkor végleg vége lesz. Vagy, ha lesz folytatás, akkor az nem most lesz és nem hetente, hanem kéthetente lesz új epizód (persze, beszavazások azok hetente lesznek, mint az első szériánál, az más tészta).

Miért döntöttem így? Ennek nagyon sok oka van.

 

Először is arról, hogy miért lesz vége: mint azt Ti is érzitek, egy olyan kezdő amatőrnek, mint én, nehéz úgy hetente alkotni valami újat, hogy nem tudod ki fog kiesni. Így elég nehéz új terveken, poénokon agyalni továbbá így nagyon-nagyon nehéz az egész megalkotása. Szóval, ha megint bele kezdek valami hasonlóba, akkor tuti több időt adok magamnak, mert különben izzadságszagú, elkapkodott lesz az, amit írok. Márpedig én minőségi szórakoztatást szeretnék nyújtani, az én szerény, amatőr, nagyon-nagyon-nagyon-NAGYON kezdő szintemen.

Ok 2: Szerencsére összegyűlt egy 30-60 fős állandó olvasottság. Na jó, nem mindennap, de azért igen szép számban jönnek olvasók. De a bűvös százast, sose sikerült elérni. Ahogy a törzsolvasók között a szavazók, illetve kommentelők aránya is csekély. Mondjuk a szavazatok számával megvagyok elégedve, itt inkább a kommentek ritkasága az, ami zavar. De ezt a problémámat már ismeritek. Ha nem tudom motiválni az embereket, nem jó amit csinálok, ezért is tartottam „szünetet”. De mint láthatjátok nem jöttem rá, mivel lehetnék jobb. Továbbá, megpróbáltam minél több helyen hirdetni a blogot, minél több fórumon hirdetni létezését, de elég kevés az olyan hely, ami be is vált. Sajnos. Szóval örök hálám, annak a kis közösségnek, akik olvassák a blogot, szavaznak rendszeresen és néha-néha írnak nekem egy-egy szééép kommentet. Erről jut eszembe: Leva, ne haragudj, hogy elfelejtettem megválaszolni a leveledet. Kárpótollak valahogy a szép címerért cserébe, esküszöm. ;)

Ok 3: bele kezdtem egy érettebb, felnőttebb alkotásomba, a „Monológok a levegőben” című könyvembe. Mely, a DV-al ellentétben egy érettebb dolog lesz, szintén lesznek humorosabb pillanatai, ugyanakkor lesznek benne elgondolkodtató, elszomorító részek is. Szóval, ha lesz időm firkálni, inkább arra koncentrálnék.

 

Eme három indok után (remélem) senki se csodálkozik azon, ha nem kezdek bele a második szériába, vagy ha bele is kezdek ritkulni fog az oldal frissítése. VISZONT mivel nagyon úgy néz ki, hogy tényleg ez a vége, szeretném megköszönni a figyelmét az összegyűlt publikumnak, egy nagyobb lélegzetű zárással. Vagyis, (immáron 120-adjára) kihirdetek egy nyereményjátékot.

 

STOP! HA EDDIG GÖRGETTÉL ÉS CSAK A NYEREMÉNYJÁTÉKOKRA VAGY KIVÁNCSI, ITT LASSÍTS ÉS OLVASS.

 

Na jó, pontatlanul fogalmaztam, ugyanis KÉT nyereményjáték lesz. Lesz egy „Mi lett volna, ha…” nyereményjáték és egy rajzverseny.

 

Mi lett volna, ha… nyereményjáték

 

Feladat: A feladat ebben a versenyben roppant egyszerű. Nincs más dolgod, mint összeállítani egy „mi lett volna ha…” listát. Vagyis, ha a kategóriákon keresztül egy másik 16 fős brigád verbuválódott volna össze.

Szabályok:

-          14 kategóriából 1 és az egyik kategóriából 2 versenyzőt választhatsz (a 16. Meglepetés kategória miatt, ahol minden második helyezet kapott egy új esélyt).

-          Csak olyanokat válogathatsz össze, akikre tényleg lehetett szavazni (szóval például Simont, nagy Mark Lilyt, ne tedd be a listába)

-          Nem lehetnek benne a listában olyanok, akik eredetileg is bejutottak a villába (Twillight, mivel később került be, nem számít villalakónak, használható a listában)

-          A győztesről az olvasók döntenek szavazás útján.

Nyeremény: A győztes jutalma a Hospital Tycoon nevű játék. Továbbá a győztes listából készülni fog egy külön epizód Mi lett volna ha…. Címmel, hol a győztes lista kitalálóját, társszerzőnek tüntetem fel.

 

 

Rajzverseny

 

Feladat: Itt se nagy was ist das a feladat. Rajzolnotok kell egy csoportképet a Dinka Villa lakóiról.

Szabályok:

-          Mind a 16 lakónak rajta kell lennie a rajzon.

-          A dinkák bármilyen helyzetben lehetnek (strand, osztályterem, sima csapatkép stb.)

-          A rajznak nem kell tartalmaznia más szereplőket (így pl. a 3 tüntetőt)

-          A rajz lehet bármilyen stílusú, lehet fekete fehér, lehet színes, kézzel, illetve painttel (vagy más rajzoló programmal) rajzolt az alkotás.

-          A győztesről az olvasók fognak dönteni szavazás útján.

 

 Nyeremény: A győztes a Jade Empire:Special Edition nevű játékszoftvert kapja jutalmul.

 

Mind két nyereményjáték esetében a következő címre kell elküldenetek a jelentkezést, az első játék esetében „Mi lett volna, ha…” a másik játék esetében, „Rajzverseny” jeligével. A cím: dvjatek@citromail.hu

 

Várom a versenyzőket szeretettel!

Szólj hozzá!

Címkék: nyereményjáték!

A bejegyzés trackback címe:

https://dinkavilla.blog.hu/api/trackback/id/tr164472715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása