2012.04.21.
12:20

Írta: Cervantes444

14. rész- Heroes of Might And Magic

 

Dr. Cox: Akkor én indulok is.

Dani: öhm… hová?

Dr. Cox: A tervem zseniális és egyszerű volt. Tudtam, hogy Joy, be akar alázni, tehát hagytam neki. És azt kérded miért? Mert tudtam, hogy az emberek valamiért kedvelik a stílusomat, mondjuk ezt teljes mértékben megértem. Tehát, amíg önmagamat adom, addig nem fognak kiszavazni sose! Ezért hagytam Joynak, hogy megalázzon és így, végre kiköltözhetek innen.

Dani: Ugye tisztában vagy vele, hogy a filler pónit szavazták ki és már ki is költözött? Amit egyébként tökre sajnálok…

FreddyD: Miért, megszeretted?

Dani: Meg a Hidan f.szát! Csak összeírtam egy csomó pónis beszólást.

Dr. Cox: Akkor nekem bent kell maradnom? Istenem, de gyűlölök itt lenni! Azt hittem ez a terv be fog jönni… hol rontottam el?

FreddyD: Állj-állj-állj. Na ne hogy azt mond nekem, hogy neked is volt terved. Biztosra veszem, hogy csak az egod miatt mondod ezt. Próbálod szépíteni azt a tényt, hogy Joy képes volt az ujja köré csavarni.

Dr. Cox: Lehet, hogy ez felétek így működik FanniD, de mifelénk az olyan intelligens emberek, mint én, nem dőlnek be olyan sötét lelkű szőkeciklonoknak, mint Joy.

Ekkor megjelent Joy énekleve, vidáman, jókedvűen.

Joy: Coxi-Maxit átvertem, dudá! Dudá! Coxy-Maxit átvertem, tudám-dudám! Pámpámpám. Hé, hello Perry, énekeld te is! Dumdám-dumdám!

Dr. Cox: Töröld le ezt a saját szinteden mérve is ostoba vigyort a képedről, könyörgöm!

Joy: Mi van Cox, piszkálja a csőröd, hogy megszívattalak?

Dr. Cox: Csak azért mentem bele a játékodba te ostoba, hogy az én tervem megvalósuljon.

Joy: Na persze… én bementem a szobámba átöltözni.

Joy vidáman beballagott szobájába. De ott, nem akárki fogadta. Barney volt, ott. Teljesen meztelenül.

Joy: A SZ.RBA!!! BARNEY, MIT CSINÁLSZ TE ITT????

Barney: Bevettem a pucér pasit!

Joy: AZONNAL VESD VISSZA! Jézusom… mi ütött beléd?

Barney: Nos, ez egyszerű. Szexelni akarok. Az egyetlen nő a villában te vagy. És mivel Rákos a fal másik oldalán van, Perryvel pedig gyakorlatilag sose voltál együtt, szabad az út. Ne hazudj magadnak, mindig is kivántál. Már semmi se állhat közénk, legfeljebb ruha. Pontosabban, a te ruhád! Öltözz Barneyhoz… pontosabban, vetkőzz Barneyhoz.

Joy: MENJ INNEN TE PERVERZ!!!! 

 

Joy sikítva kimenekült. Még Burgergő frissen felmosott padlóját is összetapicskolta, amitől Burgergő majdnem sírt, de visszafogta könnyeit, mert akkor pluszban még azt is fel kellene takarítania.

 

Aztán a kis mutáns házi kedvenc jellegzetes hangján jelezte, hogy megjött a heti feladat.

A villa lakók ma ismét egy kinti feladatot fognak kapni. Középkort és fantasy filmeket idéző seregeket fognak kapni, akik(amik) segítségével, el kell foglalniuk egy középkori várat és kitenni seregük zászlaját a tornyára.

Három fickó várta a dinkák buszát a mezőn, DO pólóban ( így ők voltak a 3DO). Miközben szaftos uborkát ettek (amit ők, csak Ubisoftnak hívtak) kiosztották a seregeket. Joy kapta az elfek, tündérek, unikormisok, hupikék törpikék és más b.zis erdei lények vezetési jogát, míg Dr. Cox egy élőholt sereget kapott, ahol minden volt, mi szem-szájnak (hány)ingere. Barney egy tucat démont kapott, akiknek azt a parancsot adta első sorban, hogy vegyenek fel öltönyt és hozzák elé a szivolákat, succubusokat, hogy személyesen megvizsgálja őket. Burgergő otthon érezte magát, mivel orkok, trollok, ogrék, taurenek, óriások és goblinok közé került és a régi jó GIMIS osztályát fedezte fel bennük, csak ezek nem bokszzsáknak, hanem vezetőnek tekintették. A sámánokat leszámítva, egyik se egy IQ bajnok, de mind erős és kitartó. Dani kappák, gyíkemberek, gnollok, amazonok és más mocsárban élő lényeket, rovarokat, hüllőket vezetett. Persze, az Amazonokat próbálta Barney elkunyerálni, de Dani nem engedte.

FreddyD: Ó én vajon milyen egzotikus lényt fogok kapni? Sötét elfek? Sárkány emberek? Dínók? Lidércek?

Lovag: Nos… ön a mi seregünket fogja vezetni.

FreddyD: Aha…és az milyen sereg?

Lovag: Totál emberi.

FreddyD: De… azért griff, törpe, angyal, valami ilyesmi csak van itt, ugye?

Lovag: Nincs.

FreddyD: Legalább van köztetek fekete?

Lovag: Az sincs.

FreddyD: Hogy ti milyen unalmasak vagytok…

 

Az újdonsült tábornokok egy órát kaptak, hogy eligazítsák csapataikat. Lássuk ki mire használta fel ezt az időt.

 

Először nézzünk be Dani csapatához.

Dani: No emberek… és persze nem emberek… először is, megfutamodást színlelve becsalogatjuk a többieket a mocsárba. Ott hihetetlen nagy előnyre teszünk szert. Majd fogjuk és szétszedjük az össze arra tévedt csapatot. Ilyen egyszerű a stratégia. Kérdés?

Egyik gyíkember: Csak annyit, hogy…

Dani: Szóval nincs, helyes, akkor álljunk be csatasorba.

 

Lássuk mit hozott ki a helyzetből Barney:

Barney: Itt csajoztak már apáitok, nagyapáitok, nagyapáitok apja és nagyapja, a dédapátok és az ükükükükükükükükükükükükükükükük apáitok! Amikor csatába vonultok csak egy dolog járjon a fejetekben: a tesó kódex! Mert ez a fantasztikus ország… ó nem, ez a fantasztikus bolygó eme szent, őszinte és tiszta dologra épül. Amikor harcba vonultok, a tesó kódexért harcoltok! Hát öltözz csatára, mert megjött apuci és ma győzni fog!

Ördögök: ÚGY VAN!!!!!

Barney: SATAN’S! TONIGHT, WE DINE IN HELL!

Ördög: Mi egyébként is ott szoktunk kajálni, nem?

Démon: de ő ezt most képletesen értette…

Barney: Még valami, az öltönyre vigyázatok! Csak bérelt cucc, nem szeretném tépázva visszavinni.

Lássuk mit mondott Cox:

Dr. Cox: Á! Ms. Silvermann, örülök, hogy újra látom. Hogy van?

Ms. Silvemann: Elrontotta a műtétemet és hagyta, hogy egy nekromanta feltámasszon, mint zombi! És még azt meri kérdezni, hogy hogy vagyok?

Dr. Cox: Én is jól, köszönöm. Na ide figyeljen, minden kórbonctanhallgatónak szánt házi feladat. Én, ki akarok kerülni ebből a műsorból, ami úgy nem megy, hogy ha ezt a csatát megnyerjük. Szóval, nincs terv, nincs feladat, mindenki szabad kezet kap és azt eszik meg amit akar. Vagy akit akar.

Randall: És csajozni szabad? Meg nekem azt mondták lesz fizetés, szóval ha ez ingyenes meló lenne én hazamennék kifárasztani a brét, ha megbocsát.

Dr. Cox: Persze, hogy lehet csajozni, minél fegyelmezetlenebb, annál jobb. A fizetésről nem tudok nyilatkozni, de gondolom minden áldozatnál van tárca, amit megtarthatnak.

Randall: Király!!!

 

Lássuk Joy haditanácsát:

Joy: Szóval csajok, nem tudom mi legyen, Barenyt valahogy le kellene ráznom.

Elf lány: kérd meg Coxot, hogy segítsen lerázni.

Joy: Jó de az olyan hülyén venné ki magát…Tényleg, amerikai zászló mindenkinél van? helyes, akkor csatára fel, rúgjuk szét a s.ggüket!

 

Burgergő haditanácsa:

Ork: Akkor… mi is a terv, Burgergő nagyúr?

Burgergő: Hátra dőlve pihenünk, amíg mindenki kifárad és ellövi a legjobb taktikai húzásait. Ekkor mi kipihenten lemészároljuk őket és győzni fogunk!

Ork: Remek terv nagyúr!

 

És végül lássuk FreddyD terveit:

FreddyD: Nincs terv, uncsik vagytok, és ezért mindannyian meg fogtok halni.

 

A csata elkezdődött. Dani terve először zseniálisan működött, de aztán egyre többen figyeltek föl arra, hogy a mocsárba bemenni veszélyes, ezért kénytelen volt Dani előre nyomulni seregével.  Első konfliktusuk Joy csapatával volt, de a melegfelvonulással egyenértékű sereget könnyű volt legyőzni, nem úgy mint Barney démonjait, akik tűzlabdákkal molesztálták a mocsárlakókat.

E közben az élőholtak felzabálták az összes lovagot, lándzsás és íjász emberkét.

FreddyD azonban hallgatott korábbi tapasztalataira és egy lépcső tetejére ült, így neki nem lett semmi baja. A holttestek tárcáját pedig Randell sorban nyúlta le.

Ám mivel ez a hadsereg pedig fegyelmezetlen volt, az öltönyös ördögök (ó kivételesen nem a politikusokról beszélek ilyen formában) szétzúzták ezt a sereget is. De ekkor meglepetés szerűen a természetanya serege újerőre kaptak és megrohamozták sikeresen a démonokat. Rengeteg öltöny ment kárba, amit Barney sírva nyugtázott.

 

FreddyD seregei lassan teljesen elfogytak, ezért elkezdte inkább megalapozni a lépcső tetején új sorozatát: a rossz game boy játékok sorozatot.

Barney rengeteg öltönyt írhatott a veszteséglistára, de nem adta fel. Nyomult a kastély felé, de az élőholtak hátráltatták. Hamarosan szerencsére elfogytak az élőholtak is. Már csak a mocsárlakók meg a melegek voltak hátra.

 

Az elfek és gyíkemberek összedolgoztak a démonok ellen, íjaikkal, nyilaikkal tökéletesen bántak.

Végül Barney démon serege is teljesen elhullt.

 

Már csak Joy és Dani seregei maradtak.

A két sereg fáradtan méregette egymást, amikor is a semmiből előjött a zöld horda és legyakta az ellent. Joy és Dani csak nézett. Nem értették, mi van.

 

Burgergő: Háhá! Végre, egy verseny szám, amit ÉN nyertem meg! Most enyém a védettség és a vele járó diadal. Hódoljatok be Burgergő császárnak!

3DO: FreddyD a győztes!

Burgergő: Miiii?????

FreddyD: Amíg szónoklatot tartottál a semmiről, én, kitűztem a zászlómat a várban. Szóval…nyenyenyenye!!!!!

Burgergő: Nehehehehe  : (((((((

 

Így a védettséget mindenki kedvenc blogere nyerte meg. Otthon fáradtan végezték teendőiket a lakók. Barney Joyt molesztálta, Cox reménykedett, Dani rajzolt, Burgergő takarított és FreddyD a titokzatosvégsőfődíjmittudoménmiről álmodozott.

 

Joy: Perry, könyörgöm, blöfföld azt, hogy együtt vagyunk, különben Barney nem hagy békén!

Dr. Cox: Egy feltétellel: amíg bent vagyunk, a személyre szabott Burgergőm leszel.

Joy: Nincs az az Isten, hogy én…

Barney: (kintről) Burgergő, nem láttad Joyt?

Joy: Megteszem.

 

Barney kijött a konyhába, ahol Perry és Joy kamuölelkezésbe kezdett.

Joy: Látod Barney, újra együtt vagyunk.

Barney: Tényleg?

Dr. Cox: Persze, ugyanis Joy eljárta nekem a békéljünk ki step táncát. Amit megmutat neked, most rögtön.

Joy: Hogy mi????

Dr. Cox: És még énekel is mellé, ugye kicsit? Vagy talán nem szeretsz?

Joy: -_- de igen, szívem minden szeretetével…

 

És Joy egész este táncolt és énekelt, amin Cox nagyokat nevetett.

 

Vajon ki kerül ki a versenyzők közül? Barney, Burgergő, Cox, Joy és Dani ötösére szavazhattok. Ki távozzon a villából? Szavazzatok! Hiszen lassan már a finishben leszünk!

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: epizódok

A bejegyzés trackback címe:

https://dinkavilla.blog.hu/api/trackback/id/tr264464664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása