2012.04.05.
20:15

Írta: Cervantes444

12. rész- When the Black come back!

Dr.  Cox: Nos Joy, egy különleges programmal készültem neked! Egy normális pár mit csinál általában?

Joy: A fiú a lány kedvéért megnézi a Twillightot, ami tündér vámpírokról szól.

Dr. Cox: Pontosan! Tehát mit fogunk mi csinálni?

Joy: Szétfikázzuk együtt a Twillightot?

Dr. Cox: Telitalálat.

Joy: Ó Perry, ez olyan romantikus!

Dr. Cox: Na most elindítom a DVD-t. De…miért nem megy se előre se hátra? Nem értem… miért nem indul el a film?

Twillight: UTOLJÁRA MONDOM EL PERRY, HOGY NEM EGY DVD VAGYOK, HANEM EGY PÓNI, VEGYÉL KI A LEJÁTSZÓBÓL MOST!

FreddyD: Szerintem hagyd ott szenvedni még egy kicsit. Ez a minimum, miután átváltoztattál te kolbásznak való.

Burgergő: Pedig azt hittem láthatunk valami Pengés- Drakulás filmet.

FreddyD: Ha elindulna, akkor se látnál olyan filmet. Itt vér helyet nyál folyik.

Barney: Nézzünk akkor mást! Mi lenne, ha a Spektrumra kapcsolnánk, megy ott egy király dokumentumfilm az öltönyökről.

FreddyD: Nincs rá sok esély. Ez a tv csak két dologra jó, hogy fogjuk a producerek üzeneteit és DVD-ket játsszon le. De utóbbi, mint a tapasztalat mutatja nincs a házban. Sajnos.

Burgergő: Ez így olyan, mint az óceán, mikor szomjas vagy. Mindenhol víz, de nem ihatsz egy cseppet sem.

Quagmire: Migiri mit néztek fiatalok?

Barney: A Twillightot.

Quagmire: Az nem az a soft pornó, amiben szexis gimis csajok kefélnek vámpírfiúnak öltözött tündér csajokkal?

Barney: De.

Quagmire: Király, akkor hozok egy kis popcornt.

FreddyD: De ha bemersz próbálkozni nálam, a Dark Vampierest dugom föl a s*ggedbe, érthető?!?!

Joy: Már elnézést, de ez egy két személyes program! Mit gondoltok, miért bújok ennyire Perryhez?

FreddyD: Mert nincs meg a takaród és fázol?

Burgergő: Mert félsz a mumustól?

Barney: Mert Puma vagy?

Joy: Bakker, hogy ti mekkora Randyk vagytok! Perry, vedd át az irányítást.

Dr. Cox: Na jó, kis IQ betyár ezred, figyelem! Tönkretettétek néhány másodperc alatt a meghitt hangulatot és a tetejében még beszéltek is hozzám. Úgyhogy most elmondok egy olyan beszédet, amitől még az ükunokáitok is sírva fognak fakadni, hacsak az armageddon vagy egy legalább annyira megdöbbentő esemény félbe nem szakít!

 

Cox sejthetett valamit. Ugyanis az ajtó kinyílt. Ott állt fáradtan, szakadt ruhában, kormosan… dobpergés… DANIIIIIIIIIIIIIIII.

 

Dani: Hulla… fáradt… vagyok…

Twillight: Dani! Annyira örülök, hogy látlak.

Dani: Ágyat, akarok, most.

Majd szegény Dani lefeküdt Cox és Joy mellé. Aztán fölnézett és eljutott az agyáig, hogy pár dolog megváltozott.

 

Dani: Oké, lenne pár kérdésem. Ki ez a szexi csaj rossz Pc játékok pólóban és bohóc maszkban? Cox és Joy miért ölelgeti egymást? Twillight mit keres itt bent és miért nem a haverjaival, tüntet? Burgergő, te fogytál?

Burgergő: El se merem hinni! Valaki észrevette! Király!

Dani: Hol van Punk, Yoda és Ady és… és… és mi a f_szom ez????

Falmingó-páva-papagáj hibrid: KUKORIHÁÁÁÁP!!!!!

Dr. Cox: Nekünk is lenne egy kérdésünk. HOGY MARADTÁL ÉLETBEN???

Dani: Miért ne élnék?

Dr. Cox: Mert mondjuk, BELEZUHANTÁL EGY VULKÁNBA????!!?!?!?!

Burgergő: A saját két kék szememmel láttam, hogy bele placcsantál a vörös, izzó, lávába!

Dani: Ezek szerint nem mondtam? Tűz elemű a chakrám! Az egyik régi jutsummal megvédtem magamat és így csak az a rohadt bizsu pusztult el. Nem is emlékszem mi volt az… fülbevaló, vagy orrpiercing?

Burgergő: Akkor mi volt fenn az a nagy drámázás?

Dani: Milyen drámázás?

Burgergő: „ Sajnálom Burgeri. Azér’ nem volt ez olyan rossz parti…”

Dani: Jaaaaa, csak belekalkuláltam azt, hogy ha véletlenül egy sziklára esek, vagy Yoda utána is hülye lesz és széttép téged a fénykardjával.

Barney: De akkor mi tartott eddig?

Dani: Valahogy ki kellett másznom a lávából. Ez nem volt egyszerű feladat. És mivel engem nem helikopter szállított haza, mint titeket, ezért kétszer olyan fáradtan kellett megtennem a villához vezető, amúgy is hosszú utat. That’s all. Most már én is választ kaphatnék a kérdéseimre?

 

Cox és Joy elvonult enyelegni, Quagmire pedig perverz terveket szövögetett FreddyD elfogására (meg persze, most már Joy is érdekelte és Twillightot is elkapná újból) így a felvilágosítás, FreddyD, Barney, Burgergő és Twillight feladata maradt egy kávé mellett.

Dani: Szóval, amíg távol voltam… Addig Yodát, Punkot és Adyt kiszavazták. De olyanok még bent maradtak, mint Quagmire?

Burgergő: Igen.

Dani: Arról az izéről meg, ti se tudtok semmit, igaz?

Barney: Bezony.

Dani: Twillightot pedig beszavazták, és ha jól értem, ez a csaj itt, valójában FreddyD, aki azért jött vissza, mert mindenki azt hitte, nekem annyi.

FreddyD: Pontosan.

Barney: Ergo, Freddyre mondtad, hogy szexi! Tehát meleg vagy! Na, ki ad nekem „ép hogy megjött már leoltottam pacsit?”

FreddyD: Ezzel te csak ne viccelődj, tudom mi jár a fejedben!

Barney: Pff…kérlek, dehogy. Meg van a veszélye annak, hogy akció közben változol vissza. Úgyhogy nem, kösz. Persze Quagmire nálam is perverzebb, őt ez nem zavarni, hanem izgatni fogja, úgyhogy építheted a bunkered.

Burgergő: Meg amúgy is, gondolkodnunk kell az új neveden.

FreddyD: MI????

Barney: Ja, nem hívhatunk Freddynek, ha nő vagy. Szükséged van egy ideiglenes névre. Mondjuk, legyen. Edina, EdinaD, mit szólsz?

EdinaD: Ez hülyeség, egyszerűen…ó már az írónak csúfolt valaki is beszállt a játékba! Remek! Na írd vissza Freddy-re, mielőtt még szétrúgom a segged!

FreddyD: Sokkal jobb.

Dani: Valakinek megjött!

FreddyD: Ne idegesítsél már! Nem is tudna megjönni! Vagy igen?

Twillight: Nos… fajfenntartás céljából, akkor van értelme a dolognak, ha képes lennél nemzeni, szóval van petefészked, tehát menzeszed is van.

FreddyD: Hát ez rohadt jó! Szóval akkor bármelyik random pillanatban összevérezhetem a cuccaimat? WTF? Ahhjjj, egyre rosszabb lesz ez.

Dani: Ezt a problémádat nem tudom orvosolni, de a Quagmire és a név problémát igen.

FreddyD: Tényleg?

Dani: Költözz ki!

FreddyD: Hogyan???

Dani: Úgy hogy feladod a játékot és a producerek kiraknak.

FreddyD: Nem így értettem. Hanem úgy, hogy miért kéne elhagynom a villát?

Dani: Ja! Vegyük sorra. Először is: kétszer is leiskoláztalak. Egyszer a második beszavazásnál, egyszer pedig egy párbajon. A közönség engem jobban csipázz, mint téged! Másodszor: azért kaptál második, illetve bocsánat, harmadik esélyt, mert mindenki azt hitte megmurdeltem. Ergo te, helyettem vagy itt. De ha én itt vagyok, nincs szükség helyettesre. És mivel azt mondtátok, hogy Freddy, meg Twillight védettséget kapott, ezért bizonyára én, mint „visszatérő” védettséget fogok kapni.

FreddyD: Na erre azt tudom mondani: távol voltál több hétig! Ez olyan, mintha hetekig védettséget kaptál volna! Másodszor hagyták, hogy nővé változtasson egy Hasbro játék! A minimum, amivel kárpótolnak, hogy a hipertitkosmittoménmi fődíjat NEKEM adják.

Barney: Harmadrészt megvolt az alkalmad rá, hogy hazamenj, de te a hülye fejeddel visszajöttél a villába. Ezek után nem védettséget, hanem egy kényszerzubbonyt érdemelnél.

Dani: Gyűlölöm… amikor… igazad van. Haza is mehettem volna, erre meg visszajöttem bezáratni magamat! Mekkora hülye vagyok…

Barney: Ja és még meleg is!

Dani: Pont, mint az öcséd?

Barney: A csatát megnyerted, de ezzel csak újabb háborút indítottál el!

 

Quagmire: Migiri! Szia Freddy! Kinőtt már a férfiasságod?

FreddyD: Még nem…

Quagmire: Kölcsön adjam az enyémet?

FreddyD: ÉN KINYÍROM EZT A….

 

Freddy azonban nem tudta befejezni a mondatát, ugyanis a hangosbemondón kiderült mi a következő feladata a villásoknak. Egy autó versenyen fognak részt venni. Az első helyezet fogja megnyerni a védettséget.

Mindenki a stílusához igazított autót kapott. A szabály egyszerű volt: egy járműben egy versenyző tartózkodhat, a sofőrnek mindenképp a versenyzőnek kellett lennie.

Cox egy mentőautót kapott, Joy pedig az eredeti amerikai zászló színeiben pompázó autójának replikáját. Quagmire egy olyan különleges autót kapott, melynek motorja szeretkező japán lányokból készült. A bírák úgy találták, mivel nem vezetnek Glenn helyett és nem is versenyzők, ezért a jármű legálisan versenyezhet. FreddyD a Thunderbull nevű teherautóval fog versenyezni, Twillight pedig egy megbűvölt lovas kocsival (amit a változatosság kedvéért, nem ő fog húzni, pusztán a vezetője lesz). Dani egyszerűen csak felkiáltott, hogy „Kuchiyose no jutsu” és mindenki nagy meglepetésére a rajtvonalnál egy hatalmas orrszarvú szerű lény jelent meg, mely legalább akkora volt, mint FreddyD kamionja. Sajnos Burgergő és Barney automatikusan kiestek, hiszen Burgergő még nem vezethet, nincs jogosítványa se, Barney pedig Ranjitot akarta megkérni, hogy vezessen, de azt mondták a szervezők, hogy ha nem ő vezeti az autót, nem indulhat (és mint tudjuk, Barney fél a vezetéstől).

 

A maradék versenyző a rajtvonalhoz állt. Három… kettő… egy… GO!

A versenyzők elindultak fej-fej mellett haladnak egyelőre. Haladnak egyre gyorsabban a kijelölt útvonalon. Egyszer csak Quagmire motorja elkezd füstölögni. Kénytelen kiállni már a játék elején, ellenőrzi a problémát. Sajnos beigazolódott legnagyobb félelme: AIDS-es a motor.

A többi versenyző elérkezett egy nehezebb szakaszhoz. Ugyanis az út következő szakaszában civil autók is haladnak. Cox, rögtön bekapcsolta a szirénát és ezzel egy kis előnyhöz jutott. De Joy a nyomában volt. Sőt, hamarosan ismét fej-fej mellett haladtak, köszönhetően annak, hogy Joy ismét úgy tartotta be a közlekedési szabályokat, ahogy szokta (tehát sehogy). Hamarosan azonban szörnyű dolog történt. Felbukkant egy fekete monstertruck, „Bosszú” felirattal az oldalán. A truck ablakán valaki ki lőtte Joy egyik hátsó kerekét. Cox ezt észrevette és gyorsan oda kormányzott Joy kocsija mellé, aki még bármilyen komoly balesett előtt átugrott Coxhoz. Egy hajszálon múlott.

Joy: Bakker! Ki lehet ez a pszichopata?

Dr. Cox: Szerintem nem egy pszichopata, hanem két nagyon féltékeny ember. Lehúzódok a másik útra, hátha lesz ott egy felüljáró, és le tudjuk őket rázni.

Joy: Mit csinálsz? Akkor vesztünk!

Dr. Cox: Számold újra szöszikém! Ketten vagyunk a kocsiban.

Joy: …bunkó…

Dr. Cox: Liba.

Joy: Szeretlek. :)

Dr. Cox: Én is.

 

Perry és Joy nagy nehezen lerázta a szörnyfurgont, ami üldözte őket, bár a versenyből a szabályok értelmében kiestek.

Máris csak hárman maradtak. A megmaradt versenyzők a pálya utolsó szakaszára, egy erdőben kanyarodtak. Twillight volt az első, de Dani hamar utolérte.

Dani: Nemvarázsolapony-no-jutsu!

Mondta, majd Twillight varázsereje szétoszlott. A szekér lassult, Dani megelőzte őt, de nem adta fel. Fogta és elkezdte húzni a szekeret. Ám ekkor Freddy is utolérte őket és a Streets Racer-ből megtanult vezetési stílussal, hozzá tappadott Twillighthoz, aki így hamarosan fönnakadt egy fán. Már csak ketten maradtak versenyben.

Dani: Add föl Freddy, különben ismét lemoslak a pályáról!

FreddyD: Öreganyád térde kalácsa! Elfelejtetted, hogy ez a THUNDERBULL?????

Majd ekkor Freddy bemutatta milyen látványosan tud átmenni a fákon és beelőzte versenytársát.

Dani: Gyíte!

Hatalmas orrszarvú szerű lény: Esetleg légyszíves!

Dani: Gyí te… légy szíves.

Hatalmas orrszarvú szerű lény: Sokkal jobb!

A hatalmas lény egyszerűen átugrotta a kamiont. Dani hátra fordult és vágott néhány gúnyos grimaszt, hiszen már biztos volt a győzelmében. De ekkor FreddyD bevetette a titkos fegyverét. Megnyomott a műszerfalon egy rejtett gombot így az egyik első kereket kilőtte a kamion, ami így gyilkos kerékké vált kiütve ezzel Dani álatkáját.

Három kerékkel ugyan, de mint az utolsó bent maradt versenyző, megnyerte a futamot FreddyD, aki így Ben Hur, Schumacher és a védett játékos egy személyben.

Hamarosan Cox és Joy is beért a célba a mentőautóval. Összeszedték az összes játékost a kisebb nagyobb sérüléseikkel. FreddyD még pezsgőt is bontott, majd a barátnője (aki a producerek engedélyével a célegyenesben tartózkodhatott) egy puszival jutalmazta. Aminek eredménye az lett hogy FreddyD visszaváltozott.

Quagmire: Nem migiri :(

Twillight: Hát persze! Ha szerelmes leszel egy lányba és ő ezt csókkal viszonozza, akkor ugyanúgy nem lesznek kis pónik ezért a varázslat automatikusan megtörik. Ma is sok mindent tanultam. Meg is írom Celestina hercegnőnek!

FreddyD: Hagyd csak, majd én! „Kedves Celestina hercegnő! A tanítványod EGY MÁNIÁKUS KRETÉN!”

Joy: Hát dokim, azt hiszem ezt elvesztettük.

Dr. Cox: De legalább Jordan és Darnell féltékenységi rohamától megmenekültünk.

Jordan: Biztos ez?

Dr. Cox: Jordan? De… hol a nagy szörnyfurgonotok?

Darnell: Azok nem mi voltunk, hanem a Bosszú nevű huligán banda egyik tagja ittasan.

Joy: Akkor a nyálas kioktatás és féltékenységi roham csak most jön, igaz?

Producerek: Pontosabban jövőhéten! Mert csak ennyi fért bele a mai műsorunkba! Kellemes estét mindenkinek!

 

Dani: Miért nem mentem inkább haza? MIÉRT????

 

Tehát döntsetek! Ki az, aki nem vicces már? Ki az, aki nem érdemli meg a főnyereményt? Ki az, aki inkább húzzon haza a retkes… tudjátok hova? Szavazzatok! A legtöbb szavazatot kapott játékos távozik! Ne feledjétek, a védettséget Freddy kapta, mindenki más kiszavazható!

 

Szólj hozzá!

Címkék: epizódok

A bejegyzés trackback címe:

https://dinkavilla.blog.hu/api/trackback/id/tr234366308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása