2012.04.03.
23:25

Írta: Cervantes444

A tizedik távozó

No lám, kicsivel előrébb raktam a szavazást és máris gyűltek a szavazatok. Ám sajnos, mivel addig nem tudom elkezdeni az új részt, kénytelen vagyok lezárni. Pedig most indult volna be igazán, a számlálót nézve.

 

A szavazatok alapján tehát Barney hatalma még mindig töretlen. Ugyanez nem igaz FreddyD-re, akinek most bekandikált két szavazat. Burgergő és Glenn alatt nagyon rezgett a léc. Négy-négy szavazattal rendelkeznek. Ám a szavazatok többségét a Nyugatos legenda, a bohém, a mi drága költőnk, Ady kapta. Így hát fájdalommal, de búcsút veszünk tőle.

 

Viszont fontos megjegyeznünk, hogy hárman is védettséget kaptak, ami a következő versenyszámban már nem fordulhat elő. Vajon mi lesz a következő feladat? Mi lesz Cox és Joy kapcsolatával? Hiszen már a többiek is tudják és otthoni párjuk is értesülni fog a dolgokról! Vajon FreddyD visszaváltozik-e férfivá, és ha igen, akkor hogyan? És mi lesz Twillighttal? Az „új hús” ismét védett lesz? Ha nem, ki is megy olyan gyorsan és váratlanul, ahogy bejött? Vajon tényleg elhiszem, hogyha sok kérdést teszek egy poszt végére érdekesebb lesz az epizód? Ezekre mind választ kaptok a 12 részből.

 

Ui: Megint nem az esett ki, akit nem szeretek annyira, de ez van, talán jövőhéten :)

2 komment

Címkék: kiesők

A bejegyzés trackback címe:

https://dinkavilla.blog.hu/api/trackback/id/tr54362343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kurtzix 2012.04.04. 14:19:42

"noooooooooooooooo!" :S kár messze adyhoz fűződtek a legjobb poénok. :( mondjuk twilightból még simán össze jöhet 1 my little Kony v Bella F. Swan betegebb féle poén :D várós.

Cervantes444 2012.04.05. 12:29:59

@Kurtzix: Ne aggódj, ha lesz Adyra ötletem, valahogy visszacsempészem egy poén erejéhez, ahogy szoktam pofátlanul :D
Amúgy a következő részben lesz egy meglepetés nektek, ami remélem tetszeni fog így én is várom már, hogy kész legyek vele végre :)
süti beállítások módosítása