2012.03.28.
18:11

Írta: Cervantes444

Hamarosan jön a 11.-rész ;)

Kedves Dinka Villa olvasók!

 

Köszönöm mindenkinek a kitartását és azt, hogy türelmesen vártátok a Dinka Villa folytatását, illetve köszöntök minden kedves olvasót aki eddig követte az eseményeket, vagy most csatlakozik hozzánk.

 

Áprilisban indul a „második szezon”, ahol FreddyD, Barney, Quagmire, Cox, Joy, Burgergő, Ady és Twillight nem mindennapi mindennapjait követhetjük végig a villában.

Vajon mi lesz az eredménye a Cox és Joy közti kavarnak? Twillight beköltözésére, hogy reagálnak a lakótársak? Ady vajon kijött már a detoxból, vagy még odáig se jutott el, hogy bejusson? És vajon feltámadhat Dani és ha igen, akkor hogyan és mikor tér vissza és milyen magyarázattal? Utóbbira még én se tudom a választ, de majd meglátjuk, hogy hozza a jövő.

 

Szóval hamarosan kiteszem a villa újabb epizódját!

 

Őszintén szólva, eredetileg nem akartam folytatni. Nem véletlen, hogy szünetet tartottam. Nem fogok most nyáladzani a magánéletemről, lényeg az, hogy lassan, de biztosan kezdek rendbe jönni. Tehát lesz „erőm és jókedvem” a folytatáshoz.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dinkavilla.blog.hu/api/trackback/id/tr774346257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása