2012.02.29.
19:25

Írta: Cervantes444

Dinka Villa hírek

Kedves gyerkőcök! A szavazást már elég régen lezártam és mégse hirdettem ki hivatalosan, hogy Twillight a győztes. Ez azért van, mert annak ellenére, hogy véget ért a főpróbahetem, kiderült, hogy mégse lesz olyan sok időm, mint azt hittem. Ezért egy "évad zárás" következik. Ez mit jelent pontosan? Egy határozatlan ideig tartó szünetet. Március hónapot biztos pihenéssel fogom tölteni (kifejezetten Dinka Villa szempontból). A teljes igazsághoz, hozzátartozik, hogy rengeteg "Internet ikon" inaktív, bedobta a törülközőt, nincs ideje, lusta, feladta, megvilágosodott és csatlakozott egy Budhista szerzetes templomhoz stb. stb. stb. Egy szó mint száz, Simon kivételével az összes igazán szórakoztató magyar netes csöndben van. Ez engem is visszahúz egy kicsit, ami a lelkesedésemet illeti.  Illetve az olvasottság sehogy sem megy 40-50 fő fölé, ami egy szép nagy szám, de ebből csak pár ember szavaz és senki se kommentál se jót, se rosszat és a levelezés program is elbukott. Leva kérdését leszámítva (ki ezt a fantasztikus Dinka Villa képet fabrikálta számomra, amit ismét köszönök), csak annyi kérdés jött, amit az előző posztban látott a publikum. Pedig mennyien szavaztak arra, hogy legyen ez a rovat és láss csodát, megint trollba fulladt az egész. Ez szintúgy visszahúzza a lelkesedésemet, hisz ennek az egésznek a szerző és az olvasók közti kommunikáció volna az alapja. Tehát valamit rosszul csinálok, éppen ezért azt szeretném, ha a következő "epizód" és a következő "évad" olyan lenne (minőségi szempontból), mint amilyen nem volt még a DV. Azt szeretném, ha a jelenlegi olvasó szám nőne, vagy az aktív olvasók aránya növekedésnek indulna. Amíg rájövök, hogy mit kéne másként csinálnom, "pihenek" egy csöppet. Ne tessék aggódni, ez nem végleges leállás és ha netán áprilisban is ellenék havazva és tovább tartana ez a szünet, akkor se tessék pánikolni mivel ez egy IDEIGLENES szünet.

Ám a következő évadban is sok-sok furcsaság fog titeket várni. Hisz Twillight beköltözik, Quagmire szexért imádkozik és ugye ott van a száll Cox és Joy között. És megannyi meglepetés, amiről még nem tudtok. Szóval újult erővel foglak várni titeket. De legyetek türelemmel. Hello!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dinkavilla.blog.hu/api/trackback/id/tr334226559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása