2012.02.15.
21:58

Írta: Cervantes444

10. rész- Mortal Villa avagy a ring zsiványa

A villában Perry furán viselkedett. Konfettit dobált, anyós nyelvet fújt és MOSOLYGOTT! (ilyet csak akkor szokott, ha Burgergő balesetet szenved)

Dr. Cox: Van egy hírem Joy! Már csak tőled kell megszabadulnom és én egy boldog ember leszek! Remélem te leszel a következő.

Joy: Álmodozz csak nyuszipamacs! De megfeledkeztél egy apró részletről: hogy lesz egy heti feladat, amit én fogok megnyerni, mert én vagyok a legjobb! Ami mellesleg védettséggel is jár.

Dr. Cox: Lehengerlő Madárijesztő! Egy csepp eszed sincs de ezt önbizalommal kompenzálód. Ámulatba ejtő vagy.

Joy: Szegény kicsi Perry, már társaságban is magadhoz beszélsz?

Dr. Cox: Tudod mit? Szívesen elnyújtanám a vitánkat, hogy egymásra licitáljunk órákon keresztül, de fölösleges kimutatnom a dominanciámat és a felsőbbrendűségemet, hiszen, bármi hihetetlen számomra, normális emberek a Dinka Villa olvasói, ahogy Punk távozása is mutatja. Úgyhogy csak idő kérdése és te, drága sötét hercegnő, repülsz ebből az épületből.

Joy: Ne haragudj, egy gondolat elterelte a figyelmemet és nem hallottam az üres, önmagadat ismétlődő, tartalmatlan fecsegésedet. Mondtál valamit?

Dr. Cox: Hogy bekaphatod!

 

Burgergő: Elment Punk brühühühühü : ((((

FreddyD: Te most mit pityeregsz fogyatékos gyerek? Múlt héten majd kinyírtál a seprűért, hogy te lehess a lúzer! Örüljél, nincs Punk, újra te vagy a csicska, mert nincs aki bevédjen.

Burgergő: De ő a barátohohohohom volt : ((((((((

FreddyD: Ha nem fejezed be a Barbie Super Modellel kell játszanod!

Burgergő: O.O jó leszek, megígérem.

FreddyD: helyes, jó gyerek.

 

Ady: Pff…jöszt egy izé na lhevél vagy mi a hát izééé na az.

Barney: Mi?

Quagmire: Várj, van nálam részeg-józan, józan-részeg szótár. Ó , azt akarja mondani, hogy megjött a producerek új levele.

Yoda: Lássuk. „Kedves Dinkák. Ezen a héten egy rejtélyes szigetre kell utaznotok, ahol egy tornát fogunk rendezni! A torna győztese fogja megkapni a védettséget.”

Barney: Remélem duci torna, rá férne Burgergőre!

Burgergő: Hé! Vannak érzéseim!!!!!

Barney: Meg jó sok hurkád.

 

A villalakók a buszukkal kimentek a kikötőbe, ahol felszálltak egy rejtélyes hajóra, ami elvitte őket a barátságos mindig vidám HALÁL SZIGETRE! Miután leszálltak a hajóról egy nagyon barátságos, mosolygós SÖTÉT MÁGUS, Shang Tsunk üdvözölte őket.

 

Shang Tsung: Én vagyok a sziget és a torna házigazdája. A nevem Shang Tsung.

Quagmire: Á értem Samsung. Ne aggódjatok, ismerem az unokaöccsét, Panasonicot, tudom hogy kell velük bánni. Mi lenni barátok, érteni? Én adni neked pénzt, te hozni nekem kínai lányokat, kiket fojtogatni, érteni?

Shang Tsung: Egy nőt sem kapsz!

Quagmire: Én adni pénzt, te hozni lányok!

Shang Tsung: Mr. Quagmire, beszélek angolul, de akkor sem kap egy nőt se. Főleg nem öt dollárért.

Quagmire: Igen, pénz! Te hozni nekem ciciket!

Dr. Cox: Hagyd már abba! Szóval ez a torna mit takar valójában? Valami kardió edzést?

Shang Tsung: Ó ez nem egészségügyi torna. Hanem egy viadal, kieséses rendszerrel, egy az egy ellen. Egy kis bunyó.

FreddyD: De hát ennek semmi értelme! Kiesett a ninja, kiesett a pankrátor, kiesett a csillagharcos, akkor mi értelme, ismétlem, mi értelme harcművészeti tornát rendezni köztünk?

Shang Tsung: Lehet, de a producereitek ezt találták ki, nekünk meg kell a pénz, mivel semmi turizmus nincs a szigeten, kivéve ha bunyó szezon van. Úgyhogy mindenki kezdjen el melegíteni, nyújtani és meditálni.

Dr. Cox: Ez eddig a legszánalmasabb, legröhejesebb, legmegalázóbb feladat, amiben valaha részt kellett vennünk a műsor folyamán.

Joy: Mi van Cox, félsz, hogy egy nő szétrúgja a s*gged?

Dr. Cox: Nem láttok itt egy nőt sem csak egy szivolát a te személyedben… meg egy kislányt Burgergőében.

FreddyD: Azért a csapatban még mindig én vagyok a legjobb harcművész. Hiszen tapasztalatom van boksz terén, voltam kis kung-fu harcos és szorgalmasan végig vittem az aquafitnesz dvd tanfolyamot. Úgyhogy a legjobb én vagyok!

Yoda: És a jedik harci tudománya, az talán semmi?

Dr. Cox: Akkor hölgyeim, uraim, győzzön a jobb!

 

Mindenki elindult felkészülni a saját stílusában. Ady fogyasztotta rendesen a welcome drinket, Cox szájkaratézott a helyi harcosokkal, Joy a falat püfölte, Yoda meditált, Burgergő fánkot fogyasztott, FreddyD pedig gyorsan megkeresett néhány terroristát és gyakorlás képen megküzdött velük (hisz köztudott hogy minden terrorista feketeöves harcművész). Glenn és Barney pedig csapatot alakított, a nevük DX lett (De szeXi) és csináltattak maguknak két bajnoki övet (Migiri bajnoki öv és Legendary bajnoki öv). Ám ezek túl nehezek voltak, ezért alkalmaztak egy kigyúrt nőt (legalábbis a szteroidok előtt még az volt), név szerint Japánt, hogy ő hordozza minden hova a két övet.

 

Hamarosan kezdetét veszi a viadal. A szabályok a következők:

-         Ha valaki 10-ig nem áll föl, kiesett (k.o)

-         Ha valakinek 3-ig lent tartják mind két vállát, vesztett

-         Ha valakit kitolnak a földbe vájt körből, az vereséget szenvedett

-         Nincs fegyver

-         Nincs külső segítség

-         A küzdelmet bármikor feladhatja egy versenyző.

-         Tilos ezt a szöveget elolvasni

 

HOPP KIESTÉL!

 

Az első fordulóban a következő párosítások voltak:

Barney vs. Ady, FreddyD vs. Quagmire, Yoda vs. Joy, Dr. Cox vs. Burgergő,

 

Az első összecsapás kezdetét vette….volna, de Barney, Quagmire és Japán hiába várta a ringnél Adyt, ugyanis ő a részeges kung-fu technikáival akart győzni, de túl sokat tréningezett és csupán földön fetrengés lett belőle.

A győztes BARNEY

 

A második küzdelemben, szintén az egyik DX tag küzdött a továbbjutásért. Quagmire készen állt a küzdelemre. Azonban FreddyD sokkal felkészültebb harcos volt Adynál.

FreddyD: Látjátok miket tudok? Gyakoroltam, gyakoroltam szemüveges gyerek! I kill you motherfucka’

Quagmire azonban nem adta fel. Tovább küzdött az életben maradásért, bár sokszor került a padlóra. A következő pillanatban azonban, Freddyt fejbevágta Japán az egyik övvel. Sajna nem sikerült úgy, hogy a bíró ne vegye észre, ezért diszkvalifikálták Quagmiret.

A küzdelem győztese, FREDDYD!

 

A harmadik küzdelem tagjai: Joy és Yoda.

Yoda: Én egy jedi mester vagyok, ifjú Joy. Te is megízlelted milyen a jedi élet, de nem vagy igazi jedi. A jedi legyőzhetetlen, bölcs és harcos egyszerre. Jing és jang, erő és béke. Egy vagyok a környezettel, az emberekkel, veled, magammal, mindenkivel. Mert velem van az Erő, mely…

De Yoda már nem tudta befejezni mondatát, mert Joy belerúgott egy hatalmasat és kirepült a körből.

A győztes JOY

 

Az első forduló utolsó küzdelme következett. A ringben Dr. Cox és Burgergő állt.

 

Burgergő: Most véged van! Bebizonyítom, hogy több vagyok, mint lúzer! Először egy jobbhorog, egy balegyenes, egy tornádórúgás. Aztán pedig csinálok rajtad egy félnelzont, amíg a földön vagy, majd ha kibújnál a tus alól, kapnál egy malacot, majd gyomorszájon vágnálak! Kitépném a gerinced és…

Dr. Cox: Kapsz egy csokit, ha elhúzol innen.

Burgegő: Hű! CSOKOLÁÁÁÁÁÁDÉÉÉÉÉ!

Azzal Burgergő el is ment.

A győztes DR. COX

 

Az első selejtezőnek vége lett. Ám ekkor a távolból zenét lehetett hallani. Olyan érzése volt az embernek, mintha visszarepülne a 90 évekbe, egy apró kis rock zene.

A zenére bevonult Christian, Pókember és Twillight, fekete pólóban, fehér felirattal, ami a következő volt: tWo,(tehát tüntető Word order). A tWo csapat a ring közepére állt. Egy néző se értette, hogy most mi történik, kik ezek, vagy mit akarnak. Majd Christian mikrofont ragadott.

 

Christian: Mi vagyunk a tWo! Az elégedetlenek társasága, akik szomorúan tapasztalták, hogy ezek a semmirekellők lehetőséget kaptak a bizonyításra. Holott a mi kis triászunk bármely tagja felér, ezzel a selejtes bandával! Nem kell nekünk több, csak one more poll!

Twillight: Igen, a műsor szereplőinek összeállításával nem vagyunk elégedettek! Szerintünk, mi sokkal szórakoztatóbb egyéniségek vagyunk, mint a tisztelt bentlakók. Követeljük a szavazatok újra számlálását és egy új szavazás kikiáltását!

Pókember: Izé… mindenki bek*phatja, mert Mary néni a király!

Christian: Nem ebben a szövegben állapodtunk meg. Igaz?

Pókember: De már fogalmam se volt, miben állapodtunk meg.

Christian: AKKOR LEGALÁBB MARADJ CSÖNDBEN!!!!

Pókember: De az meg hogy néz ki, hogy csak te beszélsz meg ez az állat?

Twillight: Miért, a pók, talán nem egy állat?

Random rajongó: Húzzatok már innen! Senki nem kíváncsi a töltelék jeleneteitekre!

 

A mondatot egy üres üveg zápor követte.

 

Az elődöntőben először FreddyD csap össze Barneyval, utána pedig Dr. Cox és Joy küzdelme következik.

 

FreddyD rányújtott izmaira és megevett vagy három tucat sárgarépát, mikor Barney végre felbukkant. Összeszedte, minden harci tudományát (ami abból állt, hogy felidézte az összes robotok vs. Pankrátorok eseményt, amit valaha látott) A bíró első feladata az volt, hogy a ring mellől kizárta Japánt és Quagmiret. Így Barney egyedülmaradt a maszkos mesterrel.

Barney először próbálta levenni FreddyD maszkját, de túl jól védekezett és így ez nem sikerült. Nyúlkált jobbról, nyúlkált balról, de nem jött össze. Így elkezdett rohanni körbe-körbe, nehogy FreddyD utolérje. Sajnos azonban Freddy jól edzet volt, könnyedén utolérte és megverte. Az Akimbo rúgásokkal könnyedén leterítette ellenfelét. Ez azonban nem volt elég ahhoz, hogy győzzön. Mikor már Barney végleg kifeküdt volna, jött egy kisebb szünet.

FreddyD: Úgy szétvernélek, ha nem volna itt az a rohadt szünet!

Majd felbukkant FreddyD ördögi énje.

FreddyD ördögi énje: ÖLD MEG!!!!! ÖLD MEG!!!!!!!!

FreddyD: Aha….de mit mond a másik oldal?

FreddyD angyali énje: ÖLD MEG!!!!! ÖLD MEG!!!!!!!!

A csata folytatódott…volna, de ekkor meglepő fordulat történt.

A távolból egyre erősödő techno zene hallatszódott. A zene forrásai egyre közeledtek. Eljöttek bosszút álni, a félelmetes techno vikingek! FreddyD kénytelen volt elmenekülni. A küzdelmet (a szerencsének köszönhetően) BARNEY nyerte meg.

 

A következő küzdelem Cox és Joy között zajlódott le.

Joy: De régóta várok erre az alkalomra.

Dr. Cox: Csak a szád nagy, vagy mutatsz is valamit?

Ekkor Joy leadott egy hatalmas jobb egyenest Perrynek. Joy ünnepeltette magát de Perry könnyedén felkelt.

Joy: Megvannak még a fogaid?

Dr. Cox: Túléltem már keményebb pofonokat is nyuszipamacs!

Ezután Joy egy lágyékrúgással próbálkozott, de Cox könnyedén kivédte a térdeivel. Majd kedvenc doktorunk leadott egy pofont Joynak.

Joy: Anyukád nem tanított meg arra, hogy ne üss meg egy nőt?

Dr. Cox: De igen, megtanított rá, de egy üres fejű szőke Barbit nem neveznék nőnek.

Joy erre teljesen bedühödött és nekirontott Coxnak. Egy kis földharc után, sikerült magáról lerázni Joyt, ám ekkor újabb fordulat történt és kedvenc orvosunkat bokán harapta Joy. Mikor Perry sikeresen felállt és leszedte magáról, farkas szemet néztek egymással, majd Joy ismét nekirontott Perrynek. Aki ezúttal kigáncsolta ellenfelét, majd a fenekére csapott. Joy teljesen lefagyott, Dr. Cox pedig kihasználta az alkalmat, eldobta és két válra fektette Joyt. A bíró háromig számolt és a menet győztese Cox lett.

Joy: Ez csalás! Csalás!

Dr. Cox: Ugyan már hisztike, miben csaltam?

Joy: Rácsaptál az erogén zónámra és csak a szexre tudtam gondolni. Ez pedig szabálytalan! A fenekemre csapott! Látnia kellett!

Bíró: Én nem láttam semmit. Megkérdezek egy kívülállót. BURGERGŐ!

Burgergő: Igen?

Bíró: Láttad mi történt?

Burgergő: Nem.

Dr. Cox: Gondolj a csokira!

Burgergő: Dr. Cox mindent szabályosan csinált, maximum Joy csalt egy kicsit!

 

Joy levegeőtvenni is elfelejtett, de am érkőzés hivatalos győztese DR. PERRY COX.

 

Tehát a döntőben Barney és Dr. Cox fog összecsapni egymással.

Teljesen felkészültek a nagy viadalra. Az egész arénában forró volt a levegő. A tömeg tombolt. Végül Cox és Barney egymásnak estek.

A csata elején Cox dominált ütésekkel, rúgásokkal. Barney elég hamar a földre került.

Dr. Cox: Add fel Barney! Nem győzhetsz!

Barney: Tudod… amikor már éppen vesztenék, dobom a vereséget és inkább király vagyok!

Barney elég hamar feltámadt hamvaiból. Viszonzott minden ütést és rúgást. De elég hamar kifáradt. Coxnak nem volt nehéz visszahoznia a helyzetet. De aztán végig gondolta az eseményeket.

Dr. Cox: Tudod mit? Én kiéltem magamat. Eleget ütöttelek. Nekem nem ér ennyit az a hülye kis védetség. Úgyse vagyok veszélyben. Feladom. Nyertél.

Barney: Egy pillanat… ezek szerint…nyertem? Nyertem!!! IGEN!!!!! Köszönöm édes anyámnak, a barátaimnak és nektek is srácok! A bajnoki övemet pedig felajánlom az éhező árváknak!

Dr. Cox: Egy bajnoki öv, nem oldja meg a problémáikat, éhesek maradnak.

Barney: Tudom, de legalább menőn fognak éhezni!

 

És miközben barney szent monológját mondta és mindenkinek megköszönte sikerét, Quagmire elkapta Japánt egy… kettő… jó sok menetre.

 

A dinkák hazaérve sebeiket ápolták. Ady józanodott, Yoda bűntudatossan meditált, Quagmirenek pedig izomláza volt a túl sok szextől.

Joy pedig Coxot kereste, de csak Barneyt találta meg, aki Darnell jelmezbe bújt.

Barney: Megjött Darnell apuci!

Joy: Barney, nem érek rá a hülye trükkjeidre, amikkel megakarsz fektetni! Meg kell keresnem Perryt, hogy veszekedjek vele amiért kiejtett a tornáról, majd csak úgy feladta a versenyt!

Barney: Tudod te milyen nehéz Darnell jelmezt találni? Főleg egy villában?

De Joyt nem hatotta meg Barney viselkedése. Ellenben megtalálta Perryt.

Joy: Mégis mi volt ez? Legyőzzöl engem, Burgerit lefizeted, aztán up-mukk-fukk abbahagyod a versenyt?

Dr. Cox: Eszembe jutott milyen aranyos vagy ha dühös vagy és biztos voltam benne, hogy ha mástól nem, ettől dühös leszel!

Joy: Elvetted tőlem a lehetőséget, hogy megszerezzem a védettséget Perry! Ezt nem úszod meg!

Dr. Cox: Ó gyűlölöm, amikor hisztizel!

Joy: Én pedig a beszólásaidat gyűlölöm!

Dr. Cox: Annyira irritál a babapopsi bőröd és a kék szemed!

Joy: Engem is irritál a te kék szemed és a morcos szigorú férfias tekinteted…és a mosolyod. Gyűlöllek!

Dr. Cox: Én is gyűlöllek!

Majd Cox és Joy kifordulva magukból csókolózni kezdtek. Reflexből, mintha a gyűlöllek jelentése, megváltozott volna.

Ady: (üvöltve a konyha  irányába)Gyerekek, kijózanodtam, már sokkal jobban vagyok- ekkor észre vette a csókolózó párt- ja nem, bocsi tévess riasztás volt srácok, még mindig részeg vagyok mert hülyeségeket hallucinálok!

 

De amit Ady látott, az a kőkemény valóság volt. Amit Barney is látott.

Barney: Nem, ez… ez nem történhet meg! Ez nem történhet meg!

 

 

De igen, megtörténhet, mivel ez a Dinka Villa. És ki tudja mi fog történni jövő héten, vagy azután. Vajon a csókból románc lesz, vagy egy félreértés volt? És vajon ma ki fog távozni? Ne feledjétek, Barenyn kívül ismét bárkit hazaküldhettek!

Szavazzatok!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


HOW TO FOREX | poll | Online Dating | euro palace casino | Recent Casino News

Szólj hozzá!

Címkék: epizódok

A bejegyzés trackback címe:

https://dinkavilla.blog.hu/api/trackback/id/tr504115437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása