2012.01.17.
18:09

Írta: Cervantes444

Lehetséges késés

No sziasztok! Elég zsúfolt hetem lesz, így lehet, hogy az új rész késni fog, vagy a jövőhétre tolódik. Ez még nem biztos, de inkább előre beharangozok egy rossz hírt, minthogy ne legyen DV úgy, hogy nem is szóltam, hogy elmarad. A jó hír, hogyha lesz időm, akkor gyorsan fogok haladni, hiszen a fejemben megvan a dolog koncepciója.

A fontosabb kérdés az lenne: Mi lesz az After-D-vel? Hiszen két résszel lógok már nektek. Őszintén szólva, amikor van időm és energiám a DV-re, akkor sokkal jobban érdekelnek a "rendes" epizódok és ötletem sincs olyan sok a következő After-D-kre. És mivel amúgy is egy bónusz kis csemegeként tekintek rá, nem is tartom olyan fontosank, mint a normál epizódokat.

Arról nem is beszélve, hogy a karácsonyi különkiadás és a hatodik rész remek példa arra, hogy ha valakire van valami ötletem, visszahozhatom a kiskapukon keresztül. Akire pedig nincs, arra meg fölösleges epizódot pazarolni, az eredmény úgyis izzadtságszagú lesz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dinkavilla.blog.hu/api/trackback/id/tr953571641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása