2012.01.08.
21:17

Írta: Cervantes444

Nem a legviccesebb rész...

Igen, igen ez a bejegyzés hasonló lesz, mint a múltkori. :)

Ugyanis szerintem ez az ötödik rész sem lett annyira vicces. De nem is ez volt vele az elsődleges célom. Sokkal inkább komolyabb témák. Pl. hogy kifejtsem Pam kutya esete anno mennyire "felkavart". Egyszerűen nevetséges, hogy egy "szabad országban" nem lehet kimondani az igazságot. És Pama még csak a legalja ennek az egész áll demokráciának. Ez van mindenhol! Persze az agymosás a tv-ben az megy ezerrel. Hihetetlen. És gondoltam ha már van egy ilyen amúgy is provokáló blogocskám, ami random kritizál és kigúnyol mindent és mindenkit, akkor egy picit erről is beszéljek.

A másik pedig, ami szintén komolyabb téma volt, hogy kifejezzem a részvétemet Tutu iránt. Ugyan, a Hebis barmok nem a kedvenc fanprodukcióm és Yoko nincs a villalakók közt, de akkor is...tudom, hogy egy kisállat elvesztése milyen nehéz, olyan mintha egy jó barátodat, vagy gyerekedet vesztenéd el. 

Bár igyekeztem poénokat csempészni bele, nem ez lett a legvicesebb epizód. Ugyanakkor én továbbra is a harmadikat tartom a leggyengébbnek, ugyanis ez a rész (szerintem) nem gyengébb, hanem egy fokkal komolyabb lett elődeinél.

Meg aztán a karácsonyi külön kiakadás picit levett belőlem :D De hamarosan jön a hatodik rész, aminek már a címe is tömör-gyönyör lesz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dinkavilla.blog.hu/api/trackback/id/tr683529877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása