2011.11.29.
15:48

Írta: Cervantes444

A második kieső

Fájó szívvel ugyan, de egy újabb lakótól búcsúztunk. A csúf, kopasz Hókuszpók szavazataitoknál fogva távozott a villából. Ezzel Ady védettsége megszűnt és Goku az új védettséget élvező játékos.

Hiányozni fogsz vén morgós mágus!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Most pedig nézzük meg, kik a villa lakói jelenleg:
Quagmire, Dani, Dr. Cox, Joy, Burgergő, CM Punk, Rainbow Dash, Ady Endre, Son-Goku, Vadóc, Yoda, Scorpion, Barney és FreddyD

 

Hókuszpók távozását illetően csak annyit tudok mondani: nem tudom mi lepett meg jobban. Az, hogy bekerült, vagy az, hogy kiszavaztátok az első párbaja során.

Hamarosan jön a harmadik rész és egy kis riport műsor, a két kiesett versenyzővel, Bellel és Hókuszpókkal. További vendégeink lesznek barátaik, rokonaik, ellenlábasaik és azok, akik a kategóriájukon belül a versenytársaik voltak.

 

Szólj hozzá!

Címkék: kiesők

A bejegyzés trackback címe:

https://dinkavilla.blog.hu/api/trackback/id/tr143422277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása