2011.11.25.
22:09

Írta: Cervantes444

Magyarázat a késésre

Mint azt már írtam, a második rész késni fog egy napot. Úgy érzem tisztáznom kell a dolgokat. Az epizód azért fog késni, mert főpróba hetem volt. Nem volt időm és energiám a hobbijaimra. És mivel Nady ideje is kérdéses volt, nem adhattam át neki az eheti részt.

Szóval még nincs kész a második epizód, de már a fele megvan és a holnapi nap folyamán este összedobom a többi részét. A kiszavazást pedig szerdán fogom zárni.

A másik dolog pedig a motiváció hiánya. Mint láthatjátok nem jelent meg nagy poszt a rajzokkal. Ennek pusztán egy oka van: nem jött egy se. Most szépíthetném a helyzetet, de ez az igazság. Nem jött rajz, se photoshop munka. Talán egy rajzolni tudó sincs az olvasók között, vagy a nyeremények voltak túl kicsik. Nem tudom, lényeg az, hogy ez egy szép öngól volt a magam részéről.
Illetve az első epizódra is csak két ember reagált, igaz pozitívan, de akkor is... szóval úgy érzem, hogy fölöslegesen rabolom a saját időmet és azt hiszem a beteges humoromat a többség nem díjazza. Ez a másik oka, amiért a második rész késni fog. És ez a késés, ha nagyon rosszul állok, lehet akár vasárnap is.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dinkavilla.blog.hu/api/trackback/id/tr713412046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása