2011.11.18.
19:56

Írta: Cervantes444

1.rész- A sorverseny

Bár a nyereményjáték holnap zárul, az első rész ma fog debütálni :)

Kezdődjék tehát a Dinka Villa összefoglaló! 16 versenyző, akiket Ti szavaztatok be, versenyez a hiper-szuper-hűdetitkos-ésmellékesensenikisetudjamiisaz nyereményért. Lássuk milyen drámák, játékok és konfliktusok színesítették a villa lakók napját.

 

A lakók beosztották egymás között a házimunkákat. Dani, Burgergő és Scorpion kapta azt a feladatot, hogy terítsenek és készítsenek reggelit. A főnökséget Dani vette át.

Dani: Scorpion… elárulnád, miért fekszik Burgergő a földön a saját vérében henteregve, villákkal, késekkel és kanalakkal a hátában?

Scorpion: Most mi van? Csak azt csináltam, amit mondtál. Azt mondtad, terítsd ki. Szóval összevertem és feldíszítettem.

Dani: Ne ki, hanem meg. És nem Burgergőt, hanem az asztalt. Terítsd meg az asztalt, ne terítsd ki a Burgergőt!

Scorpion: Hopsz…Akkor már értem mit keres itt egy csomó tányér. Bocsesz Burgergő.

Burgergő: Ugyan…a Gimiben már hozzászoktam…

Mindenki lejött reggelizni az asztalhoz, kivéve Punk. Minden lakó elfoglalta helyét és mást-mást reggelizett. Dani egy jó adag müzlivel kezdte a napot. Quagmire töltött csirkét, ami a tegnapi ebédről maradt. Scorpion LÁNGOLT kolbászt és VÉRES hurkát. Belle csak egy teát fogyasztott, de nem igazán értette, hogy a csésze miért nem felel a kérdéseire. Yoda vajas kenyeret evett, mit az Erő és a fénykard segítségével készített el. Hókuszpók elámulva nézte a mestert…persze nem az ereje miatt, hanem azon gondolkozott még mindig, hogy Ő tulajdonképpen mi is akar lenni.

Rainbow pedig szalmát evett, abrakmaszkból, amit a többiek erőszakoltak rá. Joy mindent megkóstolt, amit talált. Ady egy cigi-kávé kombóval indította a reggelt. Dr.Cox a korházi croassanra emlékeztető péksüteményeket falta fel. Burgergő fogyasztása ismeretlen (túl sok az azonosításhoz). Barney pedig tükörtojást, hogy csodálni tudja magát. Vadóc Xtra lágy tejszínhabbal ette a VADgesztenye pürét, Son-Goku pedig szeroiddal töltött palacsintát (pár pirítóst zsebre rakott, hiszen magyarhangja, ki a szekrényében van elrejtve, szintúgy megéhezik egyszer). A csöndet FredyD törte meg, pontosabban, szokatlan jelenléte. Valahogy más volt, mint este. A bőre barna lett, kopaszodott és őszült és az egyik szeme kigúvadt és hatalmas volt. Persze, a bohóc maszk stimmelt, de a többi valahogy nem állt össze.

 

Dr. Cox: Jó, akkor megkérdezem én. Rumli, hogy jutottál be és miért öltöztél be FreddyD-nek?

Rumli: Te meg minről beszélsz? Én vagyok az, FrédiDé! Be is bizonyítom, mindjárt szétfikázok egy ilyen…szájber játékot…vagy mit. No szóval itt van ez a játék, a Black, egy FPS. Annyira megörültem, végre egy játék, ahun a nigákra lehet lőni. Telepítem, elindítom, oszt mit látok? Fehéreket kell benne lőni. Ezt a rohadt tróger átverést! Há’ hun vannak a négerek ebből a játékból? Aztán tovább filozofájtam, és rádöbbentem, a cím arra utal, hogy te vagy fekával. Miféle hülye koncepció, hogy a niga lövi a fehéreket? Persze logikus, ha végig gondolom, mert csak egy feka olyan barbár, hogy menjen oszt lövöldözzön az ártatlan fehér emberekre!

FreddyD: Mi zajlik itt? Rumli cseszd meg, veszed le a maszkom! Takarodj innen ki!

 

Majd FreddyD (Goku asszisztálásával) megszabadult az imposztortól és a villa falainak másik oldalára rugdosták.
Azonban az incidens kiengedte azt a bizonyos szellemet a palackból és elindult a szófosás lavinája.

 

Hókuszpók: Ó a nagy varázskönyv szerelmére, hát Yoda mester, te mi az ördög vagy????

Yoda: Az embert nem az teszi naggyá, ahonnét jött, hanem az, amerre tart.

Joy: Jaj elég volt az ilyen random okos tojás szlogenekből. Tele van ilyen marhaságokkal a Facebook is. Biztos onnét szeded.

Yoda: Én ezeket a bölcseleteket hosszú idő után tanultam meg. Nem úgy, mint a Facebook felhasználók többsége. Hát igen, a bölcseket idézni mindig is könnyebb volt, mint bölcsnek lenni…

Hókuszpók: Ne térjünk el a tárgytól! Mi a manó vagy te? Vagy…pont, hogy manó? De ha kiderül, hogy törp vagy én megöllek!

Dani: Ugyan már, biztos nem törp. Vagy igen?

FreddyD: Őszintén szólva, már engem is kezd érdekelni. Szerintem ilyen izé a Heat-ből, csak zöld színű és nem piros!

Yoda: Vannak a múltnak oly pillanatai, amik túl ködösek, hogy feszegessük őket.

Quagmire: Szal’ nem tudod. Jézus. Mi lenne, ha egyszer-kétszer a bölcs megjegyzéseid helyett világosan beszélnél?

Joy: Tudom már mi vagy te! Egy krokodilnyúl!

Dr. Cox: Jaj Joy, olyan cuki vagy, amikor egetverő baromság hagyja el a szádat! Krokodilnyúl? Te teljesen hülye vagy?

Joy: Elnézést kérek Dr. EgóTóbiástól, elfelejtettem, hogy köztünk van az évezred strébere. Egyébként várom a válaszod Perry, szerinted Yoda micsoda?

Dr. Cox: Az istenit, kit érdekel? Ha Bob Kelso nagyapja lenne az se érdekelne… mondjuk, akkor szívnám a vérét egész nap, de összességben, nem érdekelne.

Belle: nem értem… Már egy csomó féleképen próbálkoztam, beszéltem hozzá angolul, kínaiul, franciául, magyarul, még jelnyelvvel is próbálkoztam, de ezzel a teáskannával nem lehet beszélgetni.

Rainbow Dash: Hmmmmhhhmmhmmhmhmmh ( Mi van anyukám, elgurult a gyógyszer?)

Belle: Mit mondasz? Ó, nem értem, mert valaki szopóálarcban reggelizik.

Rainbow Dash: HHMHHHHNHMHHMHHMMHMMM!!!!! Hm,mmmhhm. (EZ NEM SZOPÓÁLARC, HANEM ABRAKOSTARISZNYA, ÉS CSAK AZÉRT VAN RAJTAM, MERT RÁM ADTÁTOK!!!!! Bár elég kényelmes és menő.)

Quagmire: Egyébként, tényleg van itt szopóálarc?

Barney: Glenn Quagmire, te elfajzott, undorító disznó… adj egy én is erre gondoltam pacsit! Lehet nem is leszünk mi olyan rosszban, mint azt először gondoltam.

Dani: Undorítóak vagytok mind ketten!

FreddyD: Ti szerintem még Steallával is elmennétek egy körre. Sőt, kinézem belőletek, hogy BKV buszok üléshuzatán is csinálnátok.

Dani: Ja, előbb költöznék egy albérletbe Füves Cs-vel, mint veletek lógjak egy napot… jobban végig gondolva, akkor már inkább ti.

 

A beszélgetések közben Scorpion egy kötélelrögzített kunai késsel és egy GYERE IDE csatafelkiáltással szerezte meg a tárgyakat (sószóró, vajazó kés) amikre éppen szüksége volt. A többieket ez nagyon idegesítette, Dr. Cox leoltott mindenkit, Joy hisztizett. Elég paprikázott volt a levegő. Aztán megszólalt a Cult of personality zenéje. Senki se tudja hogyan, mert minden MP3lejátszót, telefont és stb. elkoboztak a lakóktól a beköltözés folyamán. CM Punk erényesen bevonult az étkezőbe, kezében egy megafonnal. Bekapcsolta egy pillanatra a szirénát is, majd mikor elhallgatott CM bevonuló zenéje, beleszólt a megafonba.

CM Punk: Most mindenki rám figyel? Helyes. Jó étvágyat a tisztelt társaságnak!

Dr. Cox: Nocsak, Mr. Feltűnési viszketegség is csatlakozik szerény csapatunkhoz.

 

Punk helyet foglalt, majd fogta és lábát az asztalra tette.

CM Punk: Tudod mit Perry? Annyira szeretsz másoknak beceneveket osztogatni, hogy most én adok egyet neked. Arra gondoltam Foxi Maxi nevét örökölnéd meg. Igen, ezentúl úgy foglak szólítani, hogy Coxi Maxi. Te Goku , adj már egy harit abból a palacsintából! Olyan jó ízűen eszed!

Dr. Cox: Jaj CM Petra, ne ragadtassa el magát! Ha egy percre is azt hiszi, tud olyan kreatív és fájdalmat okozó lenni, mint én, ki kell hogy ábrándítsam.  Itt nem egy forgatókönyv dönti el, ki a győztes, ez itt valódi küzdelem.

Yoda: Ilyen értelmetlen vitának nincs helye köztünk. Főleg azért, mert lehet, a feladatok során akár csapatmunkára is szükség lehet.

Barney: Feladatok? Milyen feladatok?

Vadóc: Minden ilyen műsorban szoktak feladatokat kapni a lakók, hogy érdekesebb legyen a műsor. Csak nem gondoltad, hogy ez végig arról fog szólni, hogyan eszünk, iszunk, szexelünk, meg vitatkozunk?

Barney: De igen, ezt gondoltam, mivel ez egy valóságshow. Előre szólok, ha mocskos feladatról lesz szó, Ti csináljátok! Az öltönyömet nem áldozom be egy csapatért sem! Főleg most, hogy ilyen finom az illata. Szagi!

FreddyD: Endre te olyan csöndben vagy ma reggel. Miért?

Ady Endre: Mert már egy hete csak a mamára gondolok…

Son-Goku: De… az nem is a te versed…

Ady Endre: ÉS AKKOR MI VAN? AKKOR MÁR NEM IS GONDOLHATOK A MAMÁMRA?

 

Amíg a villalakók reggeliztek, a falakon kívül, három tüntető szorgalmasan… tüntetett. Név szerint Twillight, Christian és Pókember. Tartották a One more poll és One more chance feliratú transzparenseket az ég felé.

 

Christian: Meguntam srácok!

Twillight: No-no Christian! A „Hogyan tüntessünk okosan” kézikönyv szerint, addig nem szabad feladnunk, amíg nem történik változás.

Christian: Hogyan tüntessünk okosan? Te hoztál magaddal, egy „Hogyan tüntessünk okosan?” című könyvet? Mekkora mázlid van, hogy te vagy a csapatunk egyetlen női tagja és kabalaállata egy személyben, mert ha nem így lenne, most jóóól agyon vernélek. Egyébként pedig, szerintem itt az ideje, hogy radikálisabb eszközökhöz nyúljunk! Jut eszembe, hol van Póki?

Pókember: Itt vagyok, képeket készítek a tüntetésről a lapnak, ahol civilben dolgozok.

Christian: Aztán minek?

Pókember: A főnököm Pókember mániás… rossz értelemben. Ha ezeket a képeket meglátja, garantáltan akar egy cikket a tüntetésről és ha ez hírül megy, tuti lesznek támogatóink.

Twillight: Van egy ötletem, ami beválhat. Peter, te tudsz a falakon mászni, igaz? Akkor csak annyi a dolgod, hogy bemászol, és bentről keresel nekünk egy bejáratot.

Christian: Ez jó ötlet! Végre történne valami.

Pókember: Öhm… nem tudom srácok, a veszélyérzékem nagyon bizsereg.

Christian: Ne gyerekeskedj! Indulj!

Majd Twillight mágikus erejével nekilökte Pókembert a falnak, aki reflexből rátapadt.

Pókember: Jé eddig nem történt sem…

De már nem tudta befejezni mondatát, mivel a falakba vezetett áram, igencsak megrázta falmászó barátunkat, aki a sokkoló élmény után, lepattant arról.

Twillight: Hm…úgy tűnik, a falakba áramot vezettek.

Pókember: Jéééé, na ne mond, tényleg?????

 

A lakók, miután megreggeliztek (és teljes mértékben Burgergőre hagyták a takarítást) sziesztáztak egy kicsit, majd a hangosbemondó közölte, hogy gyűljenek össze a villa garázsában, mivel ott várja őket egy busz, ami elviszi őket egy mezőre, ahol az első csapatversenyek lesznek (a szervezők túlságosan féltik az udvart ezektől a barmoktól).

 

Már majdnem mindenki a buszon volt, csak FreddyD nem szállt még fel. A busz mellett állt és elkezdte karcolni, egy pici pengével.

Hókuszpók: Mit csinálsz Freddy?

FreddyD: Ellenőrzöm, hogy vérzik-e a busz?

 

Miután mind a tizenhatan felszálltak, a garázsból elindult a kis túrabuszuk. A versenyzők nagyon komolyan vették a versenyt, Ady például Ady-das melegítőben ált neki a versenynek. A mező nem is volt olyan messze, mint gondolták. Miután megérkeztek, a régi riporterünk fogadta őket.

 

Riporter: Akkor kezdődjön is a móka! Először is, két csoportra osztunk titeket. Az egyik csapatban azok lesznek, akik páratlan sorsszámú szavazásnál kerültek be a villába, a másik csapatban azok, akik páros sorsszámú szavazásoknál győztek.

 

Tehát A csapat: Quagmire, Belle, Joy, Hókuszpók, Rainbow Dash, Son-Goku, Yoda, Barney

 

És B csapat: Dani, Dr. Cox, Burgergő, CM Punk, Ady, Vadóc, Scorpion és FreddyD.

 

Quagmire: Ne aggódjatok. A mi csapatunkban van a legerősebb, a legbölcsebb és a legjóképűbb ember is.

Son-Goku: Jaj Glenn, ne hozz zavarba!

Yoda: Szavaid meghatottak Quagmire.

Barney: Igen, tudom, hogy én vagyok a legjobb.

Quagmire: Bocsi srácok, de mindhárommal magamra céloztam.

A VERSENY GYŐZTES CSAPATÁNAK TAGJAI, FEJENKÉNT KAPNAK 20-20 MÓKUSPONTOT, AMIT A DINKACENTERBEN VÁSÁROLHATNAK LE (LUXUS TERMÉKEKRE, JOBB MINŐSÉGŰ KAJÁRA, VÉDETSÉGRE STB.). A VESZTES CSAPAT PEDIG ÁTVESSZI EGY ZOKSZÓ NÉLKÜL AZ ÖSSZES HÁZIMUNKÁT ÉS HAGYJA, HOGY A MÁSIK CSAPAT DIRIGÁLJON NEKI.

AZ ELSŐ FELADAT: A CSAPATOKNAK, VALAMI MARADANDÓT KELL ALKOTNIUK EGY TÉGLA ÉS EGY EPER SEGÍTSÉGÉVEL.

Quagmire: Öhm… na jó valami ötlet, hogy ezt hogyan?

Rainbow Dash: Talán a téglát ecsetként, az epret pedig festékként kell használni és festeni valamit.

Hókuszpók: No várjunk már- várjunk már- várjunk már! Az is lehet, hogy egy varázsfőzetet kell belőlük létrehozni. De ahhoz kell néhány törp is, mentem vadászni.

Quagmire: Hé, eszedbe ne jusson lelépni!

 

Dani: Készen vagyunk! Egy harminc részes manga paródia, komplett szinkronnal, jó humorral, csipetnyi társadalomkritikával. Jó étvágyat!

Az A csapat csak döbbenten nézte a B csapat munkáját.

Quagmire: O_OE… ezt meg, hogy… de hát ez…nagyon nem migiri! Yoda mester, mondj már valamit te is!

Yoda: O_o Basszus…..

A MÁSODIK FELADAT EGY BETEGET MEGVIZSGÁLNI ÉS FELÁLLÍTANI A DIAGNÓZIST.

Bár az A csapat mérgelődött, de nem tudtak mást tenni, megpróbálták megoldani a feladatot, de a B ismét felülmúlta őket (ki tudja, lehet azért, mert az ő csapatukban volt az egyetlen orvos, de ez csak feltételezés)

 

A HARMADIK FELADAT AZ IVÁS VERSENY! AKI TÖBB RÖVIDET TUD FELHAJTANI, AZ GYŐZ.

 

Az A csapat embere Joy volt, a B csapat embere pedig Ady. Szorgosan iszogatták a vodkákat, amit töltöttek nekik. Ám sajnos Joy nem bírta a terhelést és a 15. után kidőlt.

Ady: Azt még megiszod?

 

A NEGYEDIK FELADAT FELISMERNI AZ ÖSSZES ROSSZ PC JÁTÉKOT.

Ezt is érdekes mód, a B csapat embere, FreddyD nyerte meg (habár szegényt le kellett szíjazni, annak érdekében, hogy senkinek se essen baja)

 

A ÖTÖDIK FELADAT EGYSZERŰ. AZ GYŐZ, AKINEK TÖBB BURGERGŐ NEVÜ CSAPATTÁRSA VAN.

 

Quagmire: Na jó ez már írtó nagy pofátlanság! Erre már nem tudok mit mondani!

HÁT AZ GÁZ, MERT AZ UTOLSÓ FELADAT AZ LETT VOLNA, HOGY MONDANI KELL VALAMIT, AZ ÖTÖDIK FELADATRÓL ÉS HA EZT MEGNYERTE VOLNA AZ A CSAPAT MEGNYERTÉK VOLNA AZ EGÉSZ JÁTÉKOT. ÍGY AZONBAN A B CSAPAT A GYŐZTES.

Quagmire: Ne má!

 

A győztesek harsogva szálltak fel a buszra, míg a vesztesek egymást hibáztatták a vereségért és már előre rettegtek, hogy milyen házimunkát fognak kapni.  Valahogy Rumli is felcsempészte magát a buszra, de időben kiszúrták és le tették Christian csapata mellé.

Christian: No Rumli… esetleg csatlakozol?

Rumli: Ugyan mán! Tüntetni niga dolog! Megyek inkább haza.

A villában kisebb csapatokra oszlottak az emberek. Barney és Quagmire az egyik sarokban vitatkozott.

Barney: A te hibád, hogy vesztettünk Glenn.

Quagmire: Nem én tehetek róla, hogy úgy találták ki a feladatokat, hogy ne tudjuk megoldani!

Barney: Jaj folyton csak a kifogások Mr. Második.

Quagmire: Te másodikozol le engem? Kapjál már a fejedhez! Először is egy csapatban voltunk, te is vesztettél. Másodszor, bármikor legyőznélek bármiben.

Barney: Akkor készen állsz egy „szerezd meg a csajt” párbajra?

Quagmire: Párbaj? Ez tetszik. Ki legyen az? Vadóc?

Barney: Túl nehéz a képessége miatt.

Quagmire: Legyen Joy?

Barney: Túl könnyű, forróvérű.

Quagmire: Akkor legyen Rain…

Barney: A póni eszedbe ne jusson!

Quagmire: Akkor kizárásos alapon legyen Belle.

Barney: hm…picit ő is könnyű, de legyen. Az a győztes, aki hamarabb megszerzi Bellet!

Quagmire: Rendben, és növeljük a tétet! Legyen pofogadás. A döntőbírák pedig legyenek a B csapatból, hogy a vereségünk senkit se befolyásoljon. Legyen mondjuk, Punk, Burgergő és Dr. Cox!

Barney: óra indul Glenn…

 

Eközben Burgergő az ágy alatt bujkált Rainbow elől, de Dash megtalálta és kiráncigálta az ágy alól.

Rainbow Dash: Magyarázatot kérek! Miért sikítozol mindig mikor meglátsz? Talán egy kém vagy?

Burgergő: és kinek kémkednék?

Rainbow Dash: O_O…..O_O….O_O…. nem tudom az a kémes dolog csak egy ötlet volt. Mindegy, ki vele!

 

Miután Burgergő elmesélte a történetet, Dash előhúzott a táskájából egy kefét.

Rainbow Dash: Sokakat úgy kúráltak ki a félelmükből, hogy eggyé váltak a félelmükkel. Aki például retteget a pókoktól, azt sokáig pókok közé zárták. Nálad is ezt fogjuk csinálni. Te fogod fésülni a sörényemet ezzel a kefével. Így a végén a pónifóbiád elmúlik. Igen így….ó ez az jól csinálod. Most egy kicsit gyorsabban. Oh várj, ez így fáj. Most jó… nagyon jó érzés, nem is rossz ahhoz képest, hogy először kefélsz. Igen, még, ó ez nagyon fincsi érzés!

És Rainbow mondatait, hallotta Belle, aki csak a púder miatt ment volna be, de a hangok alapján úgy döntött inkább nem nyit a srácokra. Mondani sem kell, hogy Belle teljesen másra asszociált a hangok alapján. És gyorsan ment pletyizni.

 

FreddyD: Te most csak szívatsz… ha még Quagmirerrel mesélted volna, még el is hiszem a sztorit. De ez így meredek.

Dani: ja-ja, ne legyél pöcsög Belle! Tudom, hogy nem szereted Dasht, de hülyeségeket ne terjesszél.

Belle: De mondom, hogy így volt! Tessék, itt jön Burgergő, kérdezzétek meg.

Dani: Na, Yoko jön ez is. Burgergő, igaz, hogy megkefélted a pónit?

Burgergő: Igaz!

Dani: látod Belle, semmi okod feltételezni… HOGY MI?????

FreddyD: Ezt most… ezt most nem gondoltad komolyan, ugye?

Burgergő: Megkeféltem. Kizárólag terápiás célzattal, hogy elmúljon a fóbiám és ne féljek Dashtől.

Hókuszpók: Remélem tőlem nem félsz.

Yoda: Mi ez a nagy zsivaj itt barátaim?

Hókuszpók: Burgergő megkefélte a pónit.

Burgergő: méghozzá 141-szer!

Yoda: HE??? MI A JÓ K’VA ANYÁD?!?!?! KHÖMKHÖM….

 

Burgergő először nem értette mi ez az egész. Aztán a többiek elmagyarázták, hogy Belle elkezdte terjeszteni a pónidugó pletykát. Burgergő nagyon megharagudott Bellere. Valljuk be jogosan. De a karma kamatostul visszaadta neki a kölcsönt. Ugyanis, amíg elmagyarázták Gergőnek a dolgot, Belle a fönti emeleten, Quagmire áldozata lett, aki elkábította, ágyába hurcolta és megbecstelenítette. Ne, ne próbáld elképzelni se, úgyse tudod, mivel Quagmire perverzebb, mint te.

Másnap reggel a villalakók kipihenten ébredtek. A B csapat elég kreatív feladatokkal fárasztotta az A csapat agyát. Ady például pálinkafőzésre kényszeríttette Joyt, és neki kellett kiöntenie minden újabb felest. Dr. Cox pedig kimosatta az összes ruháját. Röhögve nézte végig, ahogy a szerencsétlenek próbálkoznak. Miközben folytak a munkák, Joy és Hóki, szóba elegyedett egymással.

Joy: Bakker Hóki, miért nem próbálsz beilleszkedni? 

Hókuszpók: Ugyan már! Azt se tudom miről beszélgessek velük. Próbáltam a főzésről, de nem ismernek semmilyen kaját, amihez kell törp.

Joy: Hát próbálkozz a filmekkel.

Hókuszpók megpróbált beszélgetni Vadóccal.

Hókuszpók: és melyik a kedvenc színed? A zöld? A barna? A sárga?

Vadóc: A ruhám miatt sokan ezekre a színekre gondolnak. De én a kéket szeretem igazán.

Hókuszpók agygörcsöt kapott, de megfogadta Joy tanácsát és filmekről kezdett beszélni.

Hókuszpók: És mi a kedvenc filmed?

Vadóc: Az abszolút kedvenc a kék lagúna!

Hókuszpók: Na most megöllek, kicsinállak te nyomorult némber!

Amint hozzá ért Vadóchoz, Hóki elkábult. Vadócnak pedig nagy, ronda, fekete összenőtt szemöldöke lett.

Joy: Fú, basszus, Vadóc szívem… úgy nézel ki, mint egy… mint egy tünde.

Vadóc: Olyan tünde, mint Legolas?

Joy: Nem, inkább olyan tünde, mint… mint Kiszel Tünde. Na gyere, helyre hozzuk ezt a kis balesetet.

Vadóc: Megtennéd?

Joy: Persze, kint majd úgyis behajtom rajtad!

Eközben a fölső emeleten Quagmire és Belle is felébredt.

Belle: Te jó ég! Mi történt Glenn? Miért fekszünk meztelenül az ágyadban? Ugye nem…

Quagmire: Ne aggódj. Annyi történt, hogy beestél a medencébe, ezért a ruháid eláztak, betettelek az ágyadba, hogy ne fázz. Aztán hozni akartam neked egy csésze, forró teát, de magamra öntöttem, nekem is elázott a ruhám, és mivel fáztam, bebújtam melléd, mivel túl fáradt voltam, hogy visszamenjek a saját ágyamba.

Belle: Tényleg?

Quagmire: Á! Csak szívatlak! Persze, hogy meg’úrtalak!

Miközben Belle sokkot kapott, Hókuszpók felkelt végre. Úgy látta, eljött az idő, hogy bevesse a nagy tervet. Megkereste Son-Gokut, majd elővett egy kriptonitot..

Hókuszpók: Mostantól a szolgám vagy, ha nem akarod, hogy ezzel megöljelek! Muahahahaha!

Son-Goku: Öhm…egy zöld kővel?

Hókuszpók: Miért? Hát nem a kriptonit a gyengepontod?

Son-Goku: Nem, te összekeversz engem Supermannel.

Hókuszpók: Jaj ne, hát ki ne találd már, hogy két vörös-kék ruhában járó, idegen szuperhős is van, mert megőrülök!

Son-Goku: Pedig de!

Hókuszpók sírva fakadt és a padlót kezdte el verni, mert ez volt a „hű de nagy terv”, hogy Gokut maga mellé állítja. De ez sikertelen volt.

 

Közben Belle megpróbáltatásai folytatódtak. Hiszen Scorpion az összes mesekönyvének kitépte a GERINCÉT, elvonási tünetekre hivatkozva, majd a verseny miatt egész nap csicskult a B csapat számára. Ez megviselte Belle lelkivilágát. Annyira nem bírta a stresszt, hogy végül sírva fakadt. Amikor ezt Barney meglátta, kihasználta a védtelenségét és felvitte a szobájába, ahol a fortélyos trükkjeivel megnyitotta Belle szívét.

Belle: És a szörnyetegről is kiderült, hogy valójában nem is szörnyeteg… csak Szabó P. Szilveszter jelmezben!

Barney: Pszt! Csitulj el kis angyal, mert megjött apuci és vigyázz rád!

Majd Barney és Belle csókkal indították el az érzelmek (hormonok) lavináját.

 

A hét további részében CM Punk, Burgergő és Vadóc, összedobták a pontjaikat, hogy vegyenek egy zenegépet a shopból, hogy majd tomboljanak. Az A csapat egész héten szorgalmasan dolgozott így végül befejezhették a munkát.
Barney és Glenn elmesélték a sztorit a három bírának, a történteket. Cox sörrel, Punk pepsivel, Gergő csokoládéstejjel a kezében hallgatta végig a beszámolót. Majd döntést hoztak.

Dr. Cox: Barney!

CM Punk: Barney!

Burgergő: Barney!

Quagmire: De miért basszus? Én voltam, aki előbb elkapta!

CM Punk: Csakhogy nem abban fogadtatok, hogy ki dugja meg előbb, hanem abban, hogy ki szerzi meg előbb!

Burgergő: Így van, és Belle a tudtán kívül volt, mikor megerőszakoltad. Barneynál viszont ő is akarta.

Dr. Cox: Szóval nem teljesítetted a feladat lényeges pontját, a megszerzést. Vesztettél Gwendoline!

Quagmire: Akkor most… elvesztettem a fogadást?

Barney: Pontosabban, elvesztetted a pofogoadást! De ne aggódj, nem én ütlek meg. Hé Goku! Azt mondtad szívesen megpofoznád Glennt, amiért vesztettünk! Itt az alkalom!

Son-Goku, miután szintet lépett (értsd: beszőkült), akkora pofont adott Glennek, hogy azt még Kínában is érezték.

 

Eltelt a hét, már csak a kiszavazás maradt hátra és a párbaj.

 

Quagmire: Belle megvolt, mehet ki. Szevasz, migiri!

F. Dani: Sokat gondolkodtam, kitől szabadulnék meg legszívesebben. Aztán rájöttem, hogy Glenn az, akit nem tudok tovább elviselni. Szóval, a jelöltem Glenn.

Belle: Legszívesebben az egyik fiút jelölném ki, de akkor biztos engem vinnének párbajozni. Ezért a jelöltem Rainbow Dash!

Dr. Cox: Egyformán gyűlöllek titeket! Talán Yoda mester kivételével, mind csak szánalmas replikái vagytok a gerinces élőlényeknek. Szerencsétek, hogy nem én vagyok az elnök, mert én születésekor elaltatnék mindenkit, aki túl ostoba ahhoz, hogy megérdemlje az életet. Na jó, talán Punk és Joy irritál a legjobban. Ezért, amíg itt vannak, őket próbálom kitúrni. Most pedig Joyra voksolok.

Joy: Perry idegesítőbb, mint bárki más. Elegem van belőle. Jelöltem Dr. Cox!

Burgergő: Egy elég rosszindulatú pletykát indított el valaki. Ez a valaki az e heti jelöltem. Belle, sajnálom, neked kell menned.

Hókuszpók: Dash hupikék, szóval a jelölésem egyértelmű. Ő menjen!

CM Punk:  Szívem szerint, Coxi-Maxira tenném a voksom, de nem vagyok naiv, úgyse jelölné rajtam kívül senki. Tudom, hogy ahhoz túl gyávák vagytok. Ezért a jelöltem Quagmire.

Rainbow Dash: A jelöltem Belle. Kell indokolnom? Nem hiszem!

Ady: A jelöltem Yoj, önző, ha piáról van szó! Önző, ha piáról van szó!

Son-Goku: A jelöltem Glenn. Mert még mindig úgy érzem, hogy miatta vesztettünk a versenyen!

Vadóc: Mivel bárki mással is előfordulhat az, ami Gergőékkel, úgy érzem Bellenek kell távoznia.

Yoda: Végig gondoltam, ilyen döntést, nem lehet megfontolatlanul hozni. He… mivel Freddy csak a szerencsének köszönheti, hogy bekerült, úgy érzem, neki kell távoznia. Sajnálom barátom.

Scorpion: FATALITY!!!! Öhm…úgy értem….Daninak kell távoznia, mert hülyeségnek tartom az Egy akatsuki életét, ahogy a Narutot is….

F. Dani: HOGYAN???? TE SZEMÉT!!!

Barney: Eredetileg Glennt akartam jelölni, de diadalom elégé kielégítő volt felette. Így Belle megy, szevasz!

FreddyD: Na jó, a jelöltem… legszívesebben a Mesterlövész lenne, de az ugye nem lehet… menjen Burgergő, mert az egész jelleme egy City Interactve játékra emlékeztet. Borzalmas….

 

A szavazatok alapján, Belle megy párbajozni.

Belle: Akkor azt viszem ki párbajozni, akit a legkevésbé ismerek. Sajnálom Endre.

Ady: Na tisztázzuk jól érem-e. A pónival, az eleje óta utáljátok egymást, Glenn és Barney kihasznált, Scorpion pedig tönkre tette az összes mesekönyvedet ÉS ENGEM VISZEL KI PÁRBAJOZNI, MINDENFÉLE LOGIKA NÉLKÜL????

 

Most pedig hallgassuk meg a védőbeszédjüket.

 

Belle: Így is alig van lány a villában! Ne hagyjátok, hogy még kevesebb legyen. Azonkívül megkell bosszulnom valahogy azt, amit Glenn és Barney csinált velem! Ne hagyjatok cserben!

 

 

Ady: Lássuk be, én alig szerepeltem ebben az epizódban, ellenben Ellebbel, minden megtörtént, ami megtörténhet vele a műsorban. Minden megtörtént vele, ami megtörténhet a műsorban. Bennem még van potenciál! Én még tudok meglepetéseket okozni!Támogassátok a magyar költőt! Higgyétek el, nektek ciki, ha Belle legyőz engem!

 

 

Ki nyeri meg a DV első kiszavazását? Csak rajtatok múlik! Szavazzatok! A szavazás a mai naptól egészen hétfő este kilencig tart!

 

 


Online PollPlatinum PlayCasinoAUSTRALIAN ONLINE CASINOSCazinoFx trading

4 komment

Címkék: epizódok

A bejegyzés trackback címe:

https://dinkavilla.blog.hu/api/trackback/id/tr243394825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PhilipX 2011.11.19. 21:26:27

Jó lett, nekem sok mosolyt csalt az arcomra az írás. Főleg Rumli reménytelen próbálkozása az elején :)

alratar 2011.11.20. 13:07:32

Nagyon jó lett. :)
Egyszer akkorát röhögtem, hogy bejött anyám, hogy mi történt?
Csak így tovább!

Ja, és ne hagyjátok Ady bá't kiesni!
Belle, csak egy kis pletykás @**v;!

Cervantes444 2011.11.20. 19:07:38

örülök, ha tetszettek a poénok :)
@alratar: Ez melyiknél volt? :D

alratar 2011.11.21. 11:41:18

@Cervantes444: Nos, amikor Bugergő elkezdte kefélni Dasht! :)
süti beállítások módosítása