2011.11.06.
09:36

Írta: Cervantes444

Nyereményjáték +"gigaposzt"

És ahogy ígértem, végre itt van a „giga poszt”. A legfontosabb: A nyereményjáték részletei!

 

A Dinka villa egy nyereményjátékot hirdet, hogy hivatalos „címert” találjon magának!

 

Ez azt jelenti, hogy szeretnénk egy olyan képet, amit betennénk, minden Dinka villa „epizód” elejére (azokhoz a bejegyzésekhez, amik a DV sztoriját viszik tovább).

 

A feladat a következő: olyan képet kell rajzolnotok, vagy photoshoppal összebarkácsolnotok, amelyen rajta van a villa 16 lakója.

 

Szabályok-kikötések, ha rajzolsz:

-         A rajzon szerepelnie kell kivétel nélkül, mind a tizenhat szereplőnek!

-         A visszatérő plusz szereplőknek, tehát akiket nem szavaztak be, de gyakran feltűnnek néhány poén miatt,  nem kell szerepelnie a rajzon. Ha szerepelnek a rajzon, az egyáltalán nem gond, sőt. Viszont fontos leszögezni: az ilyen plusz karakterek nem helyettesíthetik egyik lakót sem! (Tehát hiába rajzolod rá a stábot, vagy a tüntető triászt, ha FreddyD vagy Yoda nincs a képen, a pályázatod érvénytelen)

-         Bármilyen rajzstílus megengedett, kivéve a pálcikaember stílus :)

-         Nem muszáj a szereplőknek a villában tartózkodnia, lehetnek bárhol, a lényeg, hogy együtt legyenek (osztálykirándulás, picknick, ami eszetekbe jut, a fantáziátokra bízom) illetve lehet egy egyszerű csoport kép is

-         A politikát mellőzd a rajzból

-         Nem kérünk orgiákat ábrázoló hentai rajzokat.

 

Szabályok-kikötések, ha photoshoppal dolgozol:

Gyakorlatilag, ugyanezek a szabályok.

 

Az első helyezetnek a rajza bekerül minden DV posztba. Nyereménye pedig egy eredeti PRINCE OF PERSIA: WARRIOR WITHIN lesz Pc-re, vagy egy eredeti Medal of Honor: Risig Sun Ps2-re.

 

Az eredeti tervek szerint a rajok és photoshop képek nem lesznek külön kategóriában, amennyiben viszont mind két stílusban sok minőségi munka érkezik, külön fogjuk őket osztályozni. Ha csak egy nyertes lesz ő kérheti a két ajándék egyikét, ha pedig két kategória lesz, a két győztesnek meg kell állapodnia, melyik győztes melyik ajándékot kapja.

 

A rajzodon- photoshop munkádon kívül a levélben fel kell tüntetned az eredeti neved és a címedet, hogy kitudjuk küldeni a nyereményt, ha te nyered meg a pályázatot.  Továbbá, mivel minden beküldött rajzot szeretnénk megmutatni, egy nicknevet (ez nem kötelező, ha nem adsz meg nicknevet, az igazi keresztnevedet tesszük a rajz alá), a kedvenc villa lakód nevét és a kedvenc villás poénod vagy a kedvenc kategóriád. Ezt a három dolgot a rajz alá fogjuk tenni (az igazi nevedet és a címedet természetesen nem fogjuk kirakni)

 

Döntés a győztest illetően:

-         Amennyiben kevés pályázati anyag érkezik, maguk az olvasók fogják megszavazni a győztes személyt (ha külön vesszük a phtoshop műveket és a rajzokat, akkor győzteseket)

-         Amennyiben jön legalább 7-8 mű, egy háromtagú zsűri dönt a győztes pályázatról. Ez személyemet, Nady G-t és egy harmadik zsűritagot foglal magába.

 

Határidő és beküldési cím!

A műveket november 19-ig várjuk a dvjatek@citromail.hu címre.

 

No, hajrá manók! Jóóóó munkát!

 

Na igen, a posztnak még nincs vége. A nyereményjátékot azért tettem az elejére, hogy ne tépjem tovább az idegeiteket, illetve mégis az a legfontosabb.

De úgy érzem, hogy elégé hosszú szereplőgyűjtögetésről volt szó, sokáig tartott ez a szakasz a dologban. Szóval, itt az ideje végig gondolni, tisztázni és visszaemlékezni az eseményekre és ideje lezárni.

Nézzünk néhány statisztikai eredményt. Lássuk mely kategóriák voltak a legnépszerűbbek és melyek voltak a legnépszerűtlenebb kategóriák.

 

Pónik- 52

Netes huligánok- 40

Őrült rajzfilm figurák- 27

A második esély- 27

Bölcsek- 26

Pankrátorok- 22

Kemény csajok-18

Mamlaszok- 15

Bokszzsák- 14

Keményfiúk- 14

Kegyelemdöfés- 14

Dinsey hercegnők- 13

Manga sztárok- 13

Költők- 13

Videojáték ikon- 12

Szuperhősök- 11

 

Összesen 331 szavazat érkezett. Szerintem elég szép számok érkeztek többnyire. Azt se szabad elfelejteni, hogy az ikonos szavazást hamarabb zártam, tehát az is közrejátszott, hogy sereghajtó lett. Hogy mitől függ, melyik szavazás mennyire volt népszerű? Nem tudom, mert minden szavazásnál ugyanazt a reklámkampányt használtam. Az aktuális szavazás vagy aktuális jelöltek rajongói oldalain ajánlottam, hirdettem blogomat. Hogy mitől függött, hogy az aktuális célközönség vette a lapot, vagy sem, azt nem tudom.

A szavazásokról azt az érdekességet is érdemes elárulnom, hogy nem csak Magyarországról érkezett szavazat. Elvétve jött egy-egy szavazat Kanadából, Szlovákiából, Oroszországból, Nagy-Britanniából és Németországból.

 

Persze, jobban örültem volna, ha a szavazások végig hozták volna a Bölcsek, vagy az őrült rajzfilm figurák szintjét, de elnézve a számokat és a szavazatokat, semmi okom panaszra.

Szeretném mindenkinek megköszönni, aki legalább egyszer szavazott a blogon!

 

A Dinka Villa számomra elég fontos. Most lesz egy kis szünet, mint láthatjátok. Ez azért van, hogy a pályázóknak legyen idejük az alkotásra és nekem is jól jön a szünet. Utána Nady G-vel közös erővel elkezdjük a sztorikat és a vicceket kreálni.

A sztorik valószínű péntekenként kerülnek fel és vasárnapig lehet majd szavazni.

Úgy néz ki, egyelőre mégis maradnunk kell a 99pool szolgáltatónál, mert jobbat nem találtam. Remélhetőleg a szavazat elnyelő probléma nem fog többször előfordulni.

 

Fura dolog egyébként, hogy a DV eredetileg a Mókusfészek nevű blogom egyik cikke volt majd saját blogot kapott. Miért nem kapott rögtön külön blogot? Mert a DV-nek egyszer vége lesz, lesz egy győztese és kész. Persze más szériák is véget érnek egyszer, csakhogy azok a szériák akkor érnek véget, mikor az alkotó úgy dönt nem folytatja és lezárja az eseményeket. Nálunk megvan adva mikor lesz vége. És jó kérdés, hogy utána mi lesz a bloggal? De úgy döntöttem mégis jobb ha van egy külön kis hely a DV számára.

 

Zárás képen: jó munkát a pályázóknak, jó szórakozást az olvasóknak: és ne feledjétek, hamarosan indulunk! Mos pedig a DV hivatalos indulója!

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: nyereményjáték!

A bejegyzés trackback címe:

https://dinkavilla.blog.hu/api/trackback/id/tr263357682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása