2011.11.03.
12:02

Írta: Cervantes444

A végső zárás

Ma nyolckor, lezárul a szavazás. Eldől, hogy Al, vagy Barney csatlakozik a csapathoz (nem hiszem, hogy Született feleségek, vagy New girl fanok utolsó napon beszavazzák az egyik hölgyeményt, de még ez is előfordulhat). Gyűjtsetek össze Így jártam anyátokkal és rém rendes család (és született feleségek és New girl) rajongókat, barátokat, hogy Ők is szavazzanak!

ne felejtsétek! Ma 8-nyolc-20 órakor, lezárul a szavazás és elindulunk a valódi Dinkaság felé!

Apró megjegyzés: a kiszavazások már nem a 99pools szolgáltatót fogják igénybe venni, mivel PhilipX és alratar jelezte, hogy volt olyan, amikor elnyelte a szavazatukat a gép, úgyhogy a Szavazó.net lesz az új szolgáltatónk! (legalábbis addig, amíg nem lesz arra is "panasz"). Gondolom másoknak is voltak ilyen problémái egyszer-kétszer, ezért döntöttem így. 

MA ESTE, MINDEN ELDŐL!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dinkavilla.blog.hu/api/trackback/id/tr343350172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása