2011.10.22.
00:33

Írta: Cervantes444

Dinka villa- köszöntés és áttekintés

Köszöntelek a Dinka Villa új blogján!

Egy kis ismertető mi is ez. Ez egy humoros kis szösszenet, ami a valóság showk mintájára készül és interaktív. Ez azt jelenti, hogy Ti szavazzátok be azokat, akikről olvasni szeretnétek. Majd a bejutottakról, történeteket írok és a történetek végén, kiszavazhattok valakit két játékos közül.

 

Jelenleg a tizenharmadik kategóriánál tartunk (tehát a beszavazós fázisnak, nemsokára vége). Hogy miért most írok akkor köszöntő posztot? Nos igen, a Dinka Villa nem mindig rendelkezett saját bloggal. Valamikor a Dinka Villa egy rovat volt a testvérblogján, a Mókusfészken ( http://mokusfeszek.blog.hu ), aztán az időhiány miatt, gyakorlatilag csak ez a rovat frissült, ezért inkább kapott egy saját blogot.

Jó nézelődést az újaknak és a veteránoknak is!

Szólj hozzá!

Címkék: bemutatkozás

A bejegyzés trackback címe:

https://dinkavilla.blog.hu/api/trackback/id/tr713321196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása