2011.10.21.
23:47

Írta: Cervantes444

Tizedik kategória

Eddig voltak kemény srácok, mamlaszok, őrült razfilm figurák, hercegnők, pónik és pankrátorok. Most azonban olyan jelölteket közül választhattok, kikről, ha máshol nem is, de az irodalom órán hallottatok.

 

X. téma- A költők

 

Első jelöltünk Ady Endre, aki az újítások és új formák híve. Bár nem éppen társasági ember. Sokat jelent életében Párizs és célja, ha vége lesz a Dinka Villának, újra elutazik oda. Vérbeli újságíró és imád politizálni, nem veti meg az alkoholt sem, és hobbija az embereket a fordított nevükön hívni.

 

 

Második jelöltünk is buzgó lázadó, de Ő egy romantikus vidéki srác, aki imádja a szerelmet. Egy valódi harcos veszett el benne, igazi hős, aki szereti nemzetét. Természetesen a kiskőrösi fenegyerek a második jelöltünk, vagyis Petőfi Sándor, a János vitéz szülőatya. De vajon kibírja szerelme és legjobb barátja Arany János levelei nélkül a villát? Egy biztos, minden és mindenki ellen lázadni fog, ki megpróbálja cenzúrázni.

 

 

Harmadik jelöltünk némileg első jelöltünkhöz kapcsolódik, hiszen Ő is a Nyugatos költőink sorából származik. Úgy küzd, mint egy Aranysárkány és úgy dalol, mint egy Pacsirta. De ha kell, úgy panaszkodik, mint egy szegény kisgyermek. Igen, harmadik és egyben utolsó jelöltünk nem más, mint Kosztolányi Dezső. Ugyanakkor, vajon ha bekerül a villába, őrült napraforgóként fog kitörni belőle az Esti Kornél? Ez csak úgy derülhet ki, ha bekerül.

 

Szavazzatok! melyik költő vigye be az értelem épphogy pislákoló szikráját a dinkák közé?


Pokies gamesMetatraderOnline PollBUY SHAVING PRODUCTSCASINOS

Szólj hozzá!

Címkék: beszavazás

A bejegyzés trackback címe:

https://dinkavilla.blog.hu/api/trackback/id/tr863321135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása