2011.10.21.
23:02

Írta: Cervantes444

Az ötödik kategória

És most következzen a kemény srácok ellenpólusa! Igazi amazonok, a legerősebb, legkeményebb nők, akiket csak ismersz. Ők…

 

V. Kategória- a kemény csajok

 

Első jelöltünk Joy. Igazi családanya, két gyermeke van, egyiknek sincs tisztában a származásával. Viszont igazi liberalista, hisz mind két gyereke más színű. Nem mondható erkölcsösnek, kedvesnek, vagy udvariasnak. De nem is emiatt került a kategóriába, hanem azért, mert igazi kemény csaj, aki bárkit képes meglopni-mezsarolni és agyonverni. A jelszó: „Bakker”

 

Második Robin Scherbatsky. Egy fiatal kanadai riporter lány, aki imádja a hazáját. Vágya, hogy elismert riporter nő legyen, fél a gyerekektől és szeret főnök lenni a kapcsolatában. Mindig megmondja a véleményét, és mindennel kapcsolatban kételkedik.

 

Harmadik jelöltünk Ofélia. Ofélia dán származású cserediák. Imád énekelni és úszni. Istenem, őrülten jó ez a csaj. Sokaknak bolondnak tűnhet… de ez csak azért van, mert az is.

 

 

 

style="color:black">Negyedik jelöltünk Nina Williams a gyönyörű bérgyilkos nő. Imádja a robbanó kütyüket, a késeket, az aikido harcművészet mestere, húgával állandóan rivalizál. Kell ennél több érv, hogy miért kemény? Nem hiszem!

 

 

És végül, de nem utolsó sorban Lady Gaga! Ő mindig-minden körülmények között extrém. Tehetséges, imád zongorázni, énekelni és igazi nimfomán. Bár állítólag valaha férfi volt…ez szerintünk csak érdekesebbé teszi az Ő esetleges bejutását!

 

 

Szavazzatok, ki legyen a villa második női lakója?

 


 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: beszavazás

A bejegyzés trackback címe:

https://dinkavilla.blog.hu/api/trackback/id/tr233321067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása