2011.10.21.
23:49

Írta: Cervantes444

A tizedik lakó

Lezárult egy újabb szavazás. A sereghajtó Petőfi lett, a második Kosztolányi és a szerencsés győztes, nem más, mint Ady.

 

Először elmentük Petőfihez, de épp kiömlött a Tisza, ugyanis Pató Pál polgármester nem ellenőrizte a gátakat, azt mondta „hej ráérünk arra még”.  Emiatt nem csupán Arany János levelei késtek, de Sándor aludni sem tudott, hiszen így képtelen volt eljutni a falu végében lévő kurta kocsmába, és nem tudott rászólni az ott lévő urakra, hogy csendesebben vigadjanak. Így ideges és kialvatlan volt, így nem is akart nekünk nyilatkozni.

Sajnos Kosztolányi művészúrral ugyanígy jártunk, mivel verse miatt (A rút varangyot véresen megöltük) egy csomó béka és varangy várt rá baseballütőkkel és egyéb fatestápoló szerekkel.

Sajnáljuk művészúr, talán legközelebb.

A győztes Ady Endre lett, kit épphogy sikerült megtalálnunk. Mivel ilyen időkben verset írni felesleges, úgy gondolta feleseket inni költői lesz. De azért fel tudtuk ébreszteni.

Ady Endre: Köszönöm, hogy rám szavaztak. Köszönöm, hogy rám szavaztak! Szeretném ha szeretnének a lakótársaim…

Ezután egy taxi elvitte Őt a villába.

Most pedig lássuk, ki hogyan fogadta az új lakótárs hírét.

Quagmire: Áhá, egy költő! Régen Én is írtam verseket, volt múzsám, nem is egy. De rájöttem időközben, hogy megd’gni a csajokat sokkal jobb, mint verset írni róluk. Migiri!

F. Dani: Minden tiszteletem az övé. Azt hiszem Ő lesz Dr. Cox mellett a másik olyan ember, akivel értelmesen el tudok beszélgetni. Vezérként fog majd bandukolni az agyhalottak élén.

Belle: Ó remélem akkor majd ír nekem varázsigéket! Jól jönne egy-kettő a póni ellen.

Dr. Cox: Tény, hogy intelligensebb a többieknél, akik jelenleg terrorizálnak. Viszont egy rettentő, depresszív jelenség, aki állandóan mindent, de tényleg, mindent kétszer mond el. Azt hiszi attól fontosabb vagy érdekesebb lesz bármelyik mondanivalója. És nem CM Punk tévedett, nem az egóm miatt maradtam a villában…ez a sz.r műanyagkanál eltört. Olcsó kínai vacak.

Joy: Ó basszus egy költő?! Biztos egy hiper-érzékeny, fusztrált kis csivava. Ráadásul még alkesz is, megfogja inni az összes piát. Ó, a sz’rba, piákat eldugni!

Burgergő: Pff…művészetis kecsög ez…. 

Hókuszpók: Mostanában nagyon kivoltam a villában. De mindig jönnek jobb napok, bár a táskám... sírva gondolok rá…Ez az Ady fickó…ha messzebbről nézem, akkor egész szimpatikus alkat egyébként.

CM Punk: A srácot egy kicsit ráncba kell szedni. Először is megtisztítom a testét a mérgektől (pl. alkohol) majd egy picit segítek neki gyúrni. Igazi Bady Endre lesz belőle, ha kipofozom.

Rainbow Dash: Írt a pónikról, a szivárványokról, a versenyről, vagy bármilyen vagány dologról?

Producerek: Öhm… nem. Inkább Istenről, szerelemről, hazáról, filozófiáról, halálról.

Rainbow Dash: Pedig úgy 20%-al menőbb lett volna.

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: beszavazás

A bejegyzés trackback címe:

https://dinkavilla.blog.hu/api/trackback/id/tr373321139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása