2011.10.21.
23:37

Írta: Cervantes444

A kilencedik szavazás

Túl vagyunk a legnagyobb macsók, a pankrátorok beszavazásán. Most azonban teljesen más vizekre evezünk. Következő jelöltjeink lányosak, cukik, kedvesek, aranyosak és édesek. Néha olyan édesek, hogy pofán csapnád Őket. Na jó csak vicceltem. De legszívesebben magadhoz ölelnéd a kis cuki fejüket.

 

IX. kategória- Pónik

 

Első jelöltünk Twillight Sparkle. Örök buzgó könyvkukac, igazi stréber, aki a mágia nagymestere. Mindig mindent a könyvek alapján csinál, szigorú szabályok között él. A könyvei instrukciói nélkül elveszne a nagyvilágban.

 

Második jelöltünk a bájos tanyasi lány, kiben hatalmas erők lapulnak. Mindene az alma, ez családjának mindene. Applejack, kissé tanyasi tájszólással beszél. Őszinte, ugyanakkor hihetetlenül makacs és kitartó.

 

 

 

Fluttershy, harmadik jelöltünk, egy pegazus póni, aki hihetetlenül félénk és megszólalni alig mer. Imádja az állatokat és imádja Őket babusgatni. Barátságos természet, de ha kell meg is tud őrülni, és olyankor hihetetlenül veszélyes!

 

 

Negyedik jelöltünk Rainbow Dash. Ne tévesszen meg a szivárványos külső, ez a csaj egy vérbeli rocker, aki fiúsan viselkedik, mindene a sebesség és a versengés. Bár hűséges típus, egyben önző is és néha pofátlan. Minden vagány poénban benne van.

 

 

 

Ötödik jelöltünk Pinky, egy mindig vidám elmebeteg. Állandóan partizik, hihetetlen babonás, hiperaktív és bár hihetetlenül barátságos, néha nagyon idegesítő tud lenni.

 

 

Utolsó jelöltünk Rarity, a divat megszállottja, imád jól kinézni, imádja a szép ruhákat, a hírnevet, a csillogást és minden vágya, hogy megtalálja a „nagy Ő”-t. Vajon a villában sikerül ez neki?

 

 

 

Jövőhét szombatig szavazhattok! Ki legyen a bájos póni lány a villában, aki a többiek agyára megy a cukiságával? Szavazzatok!

 


web poll | Casinos On Line | ONLINE DATING SITE | MT4 | Spielautomaten

Szólj hozzá!

Címkék: beszavazás

A bejegyzés trackback címe:

https://dinkavilla.blog.hu/api/trackback/id/tr343321121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása