2011.10.21.
23:08

Írta: Cervantes444

A hatodik villalakó

Újabb szavazáson vagyunk túl. Fluor Tomi az utolsó helyen végzett, Miley és Justin a harmadik, SP a második és Én vagyok a győztes :D

Interjút akartunk készíteni Fluor Tomival, Mileyval és Justinnal, de sajnos mindegyikőjük haknin vagy turnén volt.

Egyedül SP ért rá.

SP: Kimondottan örülök, hogy ez így alakult. A lakótársak bizonyára a média által megteremtett arcomat látták volna bennem és nem ismerték volna meg az igazi énemet. Na már így biztos kicsináltak volna a lakótársaim. Most pedig bocsássatok meg, de muszáj gyakorolnom a hárfán.

Sajnáljuk SP, majd legközelebb.

Én pedig csak annyit mondok, hogy köszönöm, hogy rám szavaztatok. Ígérem, nem fogok csalódást okozni. Nos, irány a villa, szerintem a szobatársaim nagyon fognak szeretni :)

 

E közben a titokszobában megkérdeztük a többieket, mit gondolnak az új szobatársukról.

Quagmire: Jaj, mit mondtam nektek arról, hogy mindig csak a csajt? Most… most mit kezdjek ezzel az ürgével? GIMIrizzem meg? Még egy ilyen és többé nem vagytok a Migiri pajtásaim!

F. Dani: Nekem semmi bajom Gergővel… elsőre egész szimpatikus. Csak ez a Bur vezetéknév furcsa nekem. Várjunk…Bur…Gergő…burger…Burgergő… OHHHJJJ B#MEG LEESETT! MÁR MOST GYŰLÖLÖM EZT A TAGOT!

Belle: Biztos egy varázsburger, amitől hármat lehet kívánni és ha megcsókolod gyönyörű hintaló lesz belőle!  

Dr. Cox: Minden lehetséges alternatíva közül Burgergő a legrosszabb. Félre ne értsetek, nem személyes a dolog. Ilyen eleve elvetélt ötleten alapuló szavazáson, mindig az a legrosszabb alternatíva, akit beszavaznak. Mivel míg a többieket a fal távol tartja tőlem, addig vele összezár. Remélem nem kell tovább magyaráznom azt a logikai fonalat, hogy miért Őt utálom jelenleg a felsoroltak közül a legjobban.

Joy: CELEB LESZEK BAKKER!

Producer: És… mit szólsz ahhoz, hogy Burgergő beköltözik?

Joy: Ki a tököm az a Burgergő?

 

Szólj hozzá!

Címkék: beszavazás

A bejegyzés trackback címe:

https://dinkavilla.blog.hu/api/trackback/id/tr223321078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása