2013.09.19.
22:30

Írta: Cervantes444

DINKA VILLA- Utolsó bejegyzés

Hát eljött ez a nap is. A blog, végleg bezár. Nem törlöm, nem tüntetem el minden nyomát, csak hivatalosan is lezárom. Egy korszak vége (By: David). De valaminek a vége egyben valaminek a kezdete! Nem, nem a sorozat szűnik meg. Daviddel rajzfilmet fogunk csinálni az alapötletből. És csináltunk egy Fb oldalt is. Szóval a sorozat remakje és esetleges folytatása, a YouTube-on lesz látható. A híreket, hivatalos infokat, publikus kulissza titkokat pedig az Fb-n tesszük közzé. Magyarán- A blog értelmét vesztette, fölösleges immár a Dinka Villa szempontjából.

Furán hangzik, de a sok általam vétett helyesírási hiba és hasonló ellenszenves dolgok ellenére, mégis büszkén tekintek erre a blogra. Nagyon szép emlékeket idéz, szép statisztikákkal. Kevés komment volt és sajnos túlságosan is figyelmetlen voltam, a történetek írása közben, az tény. De mégis szívemhez nőt a blog. És ezért nem fogom törölni. Viszont az epizódok (bár adaptáció során kb. 30%, esetenként 50%-os átalakításokon fognak átesni), hamarosan lekerülnek az oldalról, hogy az új olvasók számára ne legyen semmi spoiler. Amúgy se akarom, hogy a korábban vétett elírt szavak miatt valaki előre elítélje a sorozatot és leírja annak minőségét.

Szóval ég veled blog! Köszönöm, hogy voltál nekem. Fura, hisz a DV tovább él, csak más formában.

Látogassátok meg FB oldalunkat!

https://www.facebook.com/pages/Dinka-Villa/285351884828830

 

És lessétek YouTube csatornánkat!  

https://www.youtube.com/channel/UCgcEcnEK4bnDtyiDW53YZAA

 

 

Isten veled blog! Köszönök mindent! 2011-2013

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dinkavilla.blog.hu/api/trackback/id/tr245524386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása