2011.10.30.
23:21

Írta: Cervantes444

A tizenötödik szavazás!

 

Igen-igen. Elérkeztünk ide is. Az utolsó beszavazás. Melynek egyszerű címet adtunk:

 

XV. kategória- a Kegyelem döfés

 

Mivel ez a beszavazás különleges, ezért a négy jelölt saját maga fog bemutatkozni.

 

Al Bundy:

A nevem Al Bundy. A középiskolában én voltam a futballcsapat legjobb embere. Négy touchdown-t szereztem egy meccs alatt! Aztán az élet, mivel a fönti fickónak jó humora van, gyökeresen mást adott, mint amit vártam. Futball sztár helyett cipőeladó lettem Gary boltjában. Szánalmas, állandóan kövér nők molesztálnak a nagy ronda szőrös lábukkal. De nincs miért panaszkodnom, hiszen van egy feleségnek csúfolt saját szörnyem, két gyerekem, akik két igazi tökfej és van egy kutyám, aki hasonlít egy hangyára. Csak az én kutyám nem a súlyának a többszörösét képes felemelni, hanem a súlyának a többszörösét képes felzabálni. Illetve van egy Marcy nevű feminista tyúkanyó a szomszédban, akinek sosincs jobb szórakozása, minthogy engem terrorizáljon. Láthatjátok Ti is, szörnyű életem van! A pankráció rajongóinak üzenem: nem Kane a vörös-szörnyeteg! Ó, nem én együtt élek az igazi vörös-szörnnyel. Úgy hívják Peggy Bundi. Az anyja is egy szörnyeteg… ő volt Godzilla, csak már nyugdíjba vonult. Szeretnék végre főtételt enni és egy kis szünetet. A villában talán találhatnék pár új tagot a NO MA’AM számára is. Könyörüljetek meg az öreg cipőeladón, könyörgöm! Esedezve!

 

Barney: Számtalan okot tudok, ami miatt engem kell beszavaznotok! Először is, az ízlés. Rajtam mindig lenne öltöny, kell egy ember, aki a legnehezebb pillanatokban is jól néz ki! Másodszor, a bűvész trükkök! Ne mondjátok, hogy nem látványosak. Harmadrészt én vagyok a csajozás koronázatlan istencsászára! Ki lehetne jobb rivális Quagmirenek? És Burgergőnek kell egy szárnysegéd, nélkülem az a srác elveszett. És ne felejtsük el, hogy király vagyok! A leges-legkirályabb! Plusz muszáj, hogy sikerüljön. Szeretném Robin orra alá dörgölni, hogy nekem sikerült, neki pedig nem. Nem azért, mert szerelmes vagyok belé és cukkolni akarom. Ó nem, én örök szingli vagyok! Gyerünk, mindenki készítse a tenyerét a pacsihoz! Tudjátok Ti is, hogy a tesó kódex kötelez titeket arra, hogy rám szavazzatok! Ha bekerülök, akkor ez az értelmetlen műsor végre az egekbe szökik és ferge (most figyelj!)teges lesz!

Bree vagyok, a Lilaakác egyik lakója. Sokan halottak esetleg szakácskönyveimről, ezt nem a hírnévért csinálom, vagy a nyereményért. Pusztán úgy vélem kell egy igazi anya ebbe a csapatba, elégé gyámoltalan egy brigád, tisztelet a kivételnek. Én egy republikánus asszony vagyok, keresztény világnézettel. Ennél jobb ajánlólevelet írni se lehetne. Főzök-mosok-takarítok és persze kiosztok mindenkit, aki csak egy kicsit is hasonlít arra a tetű Rexre! Bocsánat, az érzelmeimet igyekszem háttérbe szorítani, de ez néha nem megy! Ha akartok egy igazi született feleséget, aki sosem mondja, hogy csökött, hát itt vagyok!

 

Jess:

Nos…remélem én leszek a New girl a csapatban. A pasim… elégé durván csalt meg. Konkrétan épp meztelenül táncoltam neki, mikor is kijött a hálószobából az új barátnője. Most jelenleg három sráccal élek együtt. Öhm…imádok énekelni és önmagam lenni. A legtöbb barátnőm modell, ez a pasik számára még jó is lehet. Illetve tanárként dolgozom. Bár sok barátom szerint, inkább tűnök gyereknek.

 

 

Szóval ki győzött meg? Kit szeretnél bent látni? Szavazz!

 


Casinos Poll art of shaving 888.com Online roulette

4 komment

Címkék: beszavazás

A bejegyzés trackback címe:

https://dinkavilla.blog.hu/api/trackback/id/tr163341382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PhilipX 2011.11.03. 08:04:16

Elnyelte a szavazatomat a gép! Bree-re szavaztam (elég kevés a nő, úgy gondoltam) és még mindig nullán áll, amikor pedig újra megpróbálok szavazni, kiírja, hogy már szavaztam. Ez eddig kétszer fordult elő velem, ezt leszámítva.

Cervantes444 2011.11.03. 08:57:01

@PhilipX: Fura, velem még nem fordult elő ilyesmi. Másnak voltak ilyen problémái? (ez fontos, mivel akkor "szolgáltatót" kell váltanom a szavazásokat illetően)

alratar 2011.11.03. 10:17:23

Igen, ilyesmi velem is előfordult, sajnos :(
De szerencse még csak egyszer.

Cervantes444 2011.11.03. 11:29:06

Akkor a kiszavazásokat másik szavazó géppel foglyuk majd lebonyolítani. Legközelebb rögtön szóljatok, ha ilyen jellegű problémátok van, mivel orvosolni kell. Lehet, hogy egy csomó szavazás szebb statisztikai eredménnyel rendelkezne, vagy mások kerültek volna be, 1-1 szavazat híján. Szóval, ha probléma van legközelebb szóljatok rögtön!
süti beállítások módosítása