2013.09.19.
22:30

Írta: Cervantes444

DINKA VILLA- Utolsó bejegyzés

Hát eljött ez a nap is. A blog, végleg bezár. Nem törlöm, nem tüntetem el minden nyomát, csak hivatalosan is lezárom. Egy korszak vége (By: David). De valaminek a vége egyben valaminek a kezdete! Nem, nem a sorozat szűnik meg. Daviddel rajzfilmet fogunk csinálni az alapötletből. És csináltunk egy Fb oldalt is. Szóval a sorozat remakje és esetleges folytatása, a YouTube-on lesz látható. A híreket, hivatalos infokat, publikus kulissza titkokat pedig az Fb-n tesszük közzé. Magyarán- A blog értelmét vesztette, fölösleges immár a Dinka Villa szempontjából.

Furán hangzik, de a sok általam vétett helyesírási hiba és hasonló ellenszenves dolgok ellenére, mégis büszkén tekintek erre a blogra. Nagyon szép emlékeket idéz, szép statisztikákkal. Kevés komment volt és sajnos túlságosan is figyelmetlen voltam, a történetek írása közben, az tény. De mégis szívemhez nőt a blog. És ezért nem fogom törölni. Viszont az epizódok (bár adaptáció során kb. 30%, esetenként 50%-os átalakításokon fognak átesni), hamarosan lekerülnek az oldalról, hogy az új olvasók számára ne legyen semmi spoiler. Amúgy se akarom, hogy a korábban vétett elírt szavak miatt valaki előre elítélje a sorozatot és leírja annak minőségét.

Szóval ég veled blog! Köszönöm, hogy voltál nekem. Fura, hisz a DV tovább él, csak más formában.

Látogassátok meg FB oldalunkat!

https://www.facebook.com/pages/Dinka-Villa/285351884828830

 

És lessétek YouTube csatornánkat!  

https://www.youtube.com/channel/UCgcEcnEK4bnDtyiDW53YZAA

 

 

Isten veled blog! Köszönök mindent! 2011-2013

Szólj hozzá!

2013.09.17.
16:36

Írta: Cervantes444

DINKA VILLA- A RAJZFILM!

Sziasztok drága blogolvasók! Jó híreim vannak! DaveMile barátommal, közös erővel, elkezdtünk dolgozni, a Dinka Villa rajzfilm adaptációján! Mindenkit várunk szeretettel YouTubeon, ahol az epizódok adaptációi fognak megjelenni és ha sikeres lesz és nagy lesz az érdeklődés, akkor elkezdődik a második évad is, ami újra interaktív lesz, mint anno a blog-sorozat. Csatornánk linkje:

https://www.youtube.com/channel/UCgcEcnEK4bnDtyiDW53YZAA

 

Szólj hozzá!

2013.09.15.
23:03

Írta: Cervantes444

Dinka Villa Intro

Itt van DaveMile legújabb alkotása! Gondolom, most már sejtitek mi készül itt :)

Iratkozzatok fel YouTube csatornánkra!

Szólj hozzá!

2013.09.14.
21:11

Írta: Cervantes444

Dinka Villa- új kolléga, új kezdet, mi közeleg?

Na sziasztok! A YouTube egy csodálatos hely, bármennyire is amortizálja a Google állandó jelleggel. Feltöltheted saját kreatív alkotásaid, megnézheted mások műveit, vitatkozhatsz a tenyérbe mászó trollokkal ÉS megismerhetsz igazán tehetséges srácokat. Eme videómegosztón ismertem meg új barátomat, aki valószínű kollégám is lesz egyben: DaveMile1996

Íme néhány alkotása:

CM Punk zöld íjász.png

FreddyD zöldrajz.png

hókuszpók zöld takony.png

Na vajon mire készülünk? :)

Szólj hozzá!

2013.09.11.
20:50

Írta: Cervantes444

DINKA VILLA- a visszatérés

Hol volt a második évad? Miért nem indult el soha? Hova tűnt a blog, miért nem volt legalább, egy ,,bocs fiúk, de nem" poszt? Sokáig volt csönd és úgy véltem ideje megtörni.


Hol kezdjem? Annak idején útjára indult VOLNA a második évad és össze is gyűlt az új csapat. De sok apró tényező összessége miatt úgy döntöttem: nem csinálom tovább. Először is a videózás terén több volt a sikerélményem. Több ember talált rá a videóimra, mint a blogocskámra. Így amikor volt szabadidőm, inkább videóztam. Amúgy meg utólag már értem miért nem tudott a DV népszerű lenni soha. Rémisztő látni, mennyi elírást és helyesírási hibát vétettem, annak ellenére, hogy minden epizódot átolvastam még egyszer publikálás előtt. De ez másként lesz! A másik fontos oka, hogy a régi banda nagyon a szívemhez nőtt. Nem akartam csak úgy elhajítani a régi csapatot. tudom, hogy annak idején egy olvasói közeg megszavazta az új arcokat, de számomra fontos a régi csapat.

Azonban mostanában feljárok ide újból. Olvasgatom a régi bejegyzéseket és néhány poénon én nevetek. Ez egoista dolog nagyon, de néhány elfelejtett poén jóízű kacajt hozott létre. Elkezdtem javítgatni a régi részek hibáit (nem, nem értem a végére még, így 100% hogy te is találni fogsz nem egyet). A statisztikák pedig azt mutatják, hogy hébe-hóba jár erre 5-10, esetenként 20 emberke. A javítgatás és a statisztika visszahozta a kedvemet, folytatom a közeljövőben.

Viszont oly rég volt már ez az egész. Talán ezt a bejegyzést nem is ugyanazok olvassák, kik annak idején szavaztak az új csapat mellett. Talán a második csapat teljesen más összetételű lenne, vagy tán nem is létezne az új olvasók döntései alapján. Ezért (kicsit reménykedve felteszem a kérdést: örülnétek-e, ha inkább a régi csapattal csinálnám meg a folytatást, vagy ragaszkodnátok a második csapathoz és kapjanak-e ők is esélyt?

Szólj hozzá!

2012.11.21.
00:23

Írta: Cervantes444

DINKA VILLA 2- AZ UTOLSÓ LAKÓ!

Rolla papa:

Hölgyeim és uraim! Fiúk és lányok, szinglik és párok!

 

Leva:

Lezártuk a szavazást és az eredmények alapján….SZUPER JÓZSIBÁCSI KAPJA A GALOVÁCZ DÍJAT!  Gratulálunk neki! Józsi, mit tervezel a villában?

 

SzuperJózsibá:

Nó asszonydja, hogy… bevedelek néhány liter sárkánysört, majd elkapom annak a repülő disznónak a farát!

 

Leva:

Bölcs szavak egy erős hőstől! Most érkezett! A szavazás hatalmas nagy sikerére való tekintettel Roland és Dénes is bekerült a villába!

 

Rolla Papa:

Az nem sűrűn kivitelezhető…

 

Leva:

Miért?

 

Rolla Papa:

Szemtanúja voltam, hogy Roland, könyörületből elfogyasztotta Dénest, de a torkán akadt az utolsó falat és ahogy fulladozott megcsúszott és a saját katanája felnyársalta.

 

Leva:

És te ezt csak simán végig nézted?

 

Rolla Papa:

Leva, Dénes csak egy szendvics! Ráadásul meg is akart halni! Rolanddal pedig állandóan összekevertek volna a hasonló nevünk miatt. Kérlek, én is csak emberből vagyok!

 

Így tehát a villa lakói:

Eustace, Néró, Kasumi, Darth Vader, Ophelia, Patamon, Joker, Tim Burton, Nina, Gyurta Dani, Leonardo Da Vinci, Trabant, Berta és Pocak (ők egynek számítanak) és Szuper JózsiBácsi!

 

A szavazásról annyit, hogy hihetetlenül népszerű volt és 2 nap alatt 52 szavazatot ért el. Ekkora népszerűségnek egyik beszavazásunk sem örvendet! Lehet, hogy ez a jelölteknek is köszönhető. :) További érdekesség, hogy erre a szavazásra, jött szavazat Szlovákiából, Nagy-Brittanniából, Romániából és Magyarországról természetesen. De most jön a lényeg, eddig egy szavazás folyamán, legfeljebb 3-4 szavazat jött Romániából, most azonban 11 szavazat érkezett onnan! Ez eddig a legnagyobb nem Magyarországról jött szavazatszám egy szavazás alatt!

 

Akkor hát, hamarosan indul, a második menet! Hamarosan jön az első epizód!

 

Eustace:

Bla-bla-bla! Eh…buta blog író munkanélküli! Kasumi!!! Hol a vacsorám???

4 komment

Címkék: beszavazás

2012.11.19.
13:20

Írta: Cervantes444

DINKA VILLA 2- UTOLSÓ SZAVAZÁS

Rolla Papa:

Jjjjjjjjó estét hölgyeim és uraim! Baloldalamon találhatjátok Levat!

 

Leva:

Az én jobbon pedig Rolla papát!

 

Rolla papa:

A sikeres tárgyalásoknak köszönhetően visszatértünk és hamarosan elindul a Dinka Villa 2!

 

Leva:

Azonban még hátra van egy beszavazás! Ma kiosztjuk három igen érdekes fiatalember között a Galovácz díjat! A díj tulajdonosa, jegyet nyer magának a gondtalanul élő celebek világába és utolsó lakóként beköltözhet a Dinka Villába!

 

Rolla papa:

Szóval fiúk és lányok, szinglik és párok, showtime! Lássuk a jelölteket!

 

Első versenyzőnk nem más, mint Roland Tailer! Managere Gyulai Péter, aki a következőt írta jelöltjéről:

 

„Üdv!

Az én karakterem egy egyszerű szuper képességeket örökölt fiatal tizenéves gyerek, aki a blogomon folyó történet főhőse. Az illető neve Roland Tailer. Ez a kölyök a gonosz ellen küzd majd. Egyelőre csak az életéért küzd de nem sokára már harcolni fog a jók oldalán. Pár szó róla.... hm. hát hogy őszinte legyek nem tom hogy jellemezzem. Egy átlag fiatal aki abban tér el a normálistól, hogy  megörökölte a lélek katanát. Elég sablonos történet, de nem ez a lényeg. No mindegy. Más nem jut eszembe.

 

Hát akkor üdv!”

 

Második versenyzőnk SzuperJózsibácsi! Az ő managere D. Ferencz! Lássuk mit mond jelöltjéről!

 

„Az én jelöltem: SzuperJózsibácsi.    http://raktalicska.hu/wp-content/uploads/2009/11/image1.bmp

 

http://www.youtube.com/watch?v=Yb3DI6UXCDU&feature=plcp

 

Mit kell tudni róla? Focirajongó, imádja a sárkány sört, és gyűlöli a disznókat. (Patamont is, mert szerinte ő egy disznó), és ereszti a kanapéba a "galambokat", hatalmas szeretettel. Megmentette Irhapusztát, a fia és egy vasvella segítségével Szeretnétek, hogy bekerüljön! Ő is! Szavazzatok rá, és a RABDA MEGINDUL!”

 

Végül itt van nekünk Dénes, aki egy szendvics. Managere BigPro.

 

„Az én jelöltem Dénes, egy gondolkodni képes szendvics. Nincs tisztában élete céljával ezért állandóan a halállal kacérkodik, könyörög társainak, hogy egyék meg, mert így nem élhet tovább. Ezen felül állandóan sír és nincs benne mustár!”

 

Köszönöm Péternek, D. Ferencznek és BigPro-nak a beküldést! Vajon ki fog bekerülni? A lélek katana tulajdonosa? A disznómészárló sárkánysörös? Vagy a depis szendvics? Szavazzatok!

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: beszavazás

2012.11.16.
15:04

Írta: Cervantes444

Dinka Villa 2- Az UTOLSÓ KATEGÓRIA

Gyerekek, őszinte leszek. Felvetettem már magamban sok féle témakört. Vámpír, izompacsirta, tudós, kalóz, stb. de mind erőltetetnek tűnt a fejemben. Plusz, már inkább a villa történeteit írnám szívem szerint. Mivel úgy is van elég érdekes arc a villában és van két igen jó műsorvezetőnk úgy döntöttem, nem három, hanem egy beszavazás lesz. Vagyis, elérkeztünk az utolsó kategóriához!

 

Azonban nagyon nívótlan lenne elsütni megint a „minden második kap egy új esélyt” viccet, továbbá szeretném ha a csapat 100%-ig új lenne. Tehát régi arcokat se szeretnék beszavaztatni. Ugyanakkor ez a második széria utolsó kategóriája, így hát muszáj valami különlegeset kitalálnom. Így az egyik barátom ötletét fogom használni, amit az ő tiszteletére Galovácz díjnak nevezek.

 

A Galovácz díjas!

 

Az utolsó lakó nem egy ismert fiktív, vagy valós személy lesz, hanem a Ti agyszüleményetek! Így igaz, várom a karakter ötleteket a dvjatek@citromail.hu címre! Minden karakter ötlet bekerül cenzúra nélkül. Nektek mi a dolgotok? Egyszerű. Ki kell találnotok egy karaktert. Elég lesz a neve és néhány mondat róla, amiről megtudjuk a küllemét és a jellemét. Ez a karakter lehet akár egy Józsi nevű gumiabroncs, aki soviniszta. Lehet bármilyen elvont és nem kell három oldalas fogalmazás róla, elég egy-két mondat. Az összes beküldött ötlet bekerül a választható karakterek közé. A győztes figura lesz a ház Galovácz díjas karaktere a háznak és egyben utolsó lakója. Képi illusztráció nem szükségeltetik. Az ötleteket november 18-ig várom, 19-20 lesz a szavazás ideje. Majd indulhat végre a Dinka Villa 2!!! Ne feledjétek! dvjatek@citromail.hu

 

Ó igen és emlékeztetőül a villa első 13 lakója:

Eustace, Néró, Kasumi, Darth Vader, Ophelia, Patamon, Joker, Tim Burton, Nina, Gyurta Dani, Leonardo Da Vinci, Trabant, Berta és Pocak (ők egynek számítanak).

 

Várom leveleiteket!

Szólj hozzá!

Címkék: beszavazás

2012.11.02.
21:30

Írta: Cervantes444

Dinka Villa 2- A XIII lategória

Kedves hölgyeim és uraim! A tizenkettedik lakó Trabant lett, a ravasz gyíkember. Persze láttuk, ahogy a szavazatokat mályvacukorral veszi meg, de miután Bobó ellopta az életkedvünket, Oszkár pedig olyan büdös, hogy a holtak feltámadnak tőle, hogy újra meghaljanak, talán jobb is, hogy Trabant került be a villába. Mint az előző DinkaVillában, itt is számunkra kedves lényeket szavazunk be, akiket szeretünk. De az előző részben is volt egy kivételes kategória, ahol 5 irritáló egyed közül választhattatok. Most se teszünk másként.

 

XIII. Kategória- Az irritáló reklám arc!

 

Első jelöltünk egy nő, aki állandóan őrült ötleteivel zaklatja Zoltánt, utána pedig dogozóból ügyfél lesz. Érdekes… igen, első jelöltünk Emese.

 Emese.jpg

Második jelöltünk a rímekben beszélő, spóroló, smucig róka, aki akár a Tom és Jerry-ben is szerepelhetne neve miatt. Hölgyeim és uraim Tomi róka, a Tomi mosópor reklám arca.

 Tomiroka.jpg

Végül egy igen friss páros. A visszahúzódó Berta és az igazságot követelő Pocak.

 pocakek.jpg

A Bankos csajszi, a megbízhatatlan állat, vagy a tudathasadásban szenvedő Activia függő legyen a ház következő lakója? Szavazzatok! És ha már Pocak, akkor lent, találtok egy meglepetés videót!

1 komment

Címkék: beszavazás

2012.10.27.
13:33

Írta: Cervantes444

Dinka Villa 2- A XII lategória

Az új lakó Leonardo mester lett, hát nézzük a következő kategóriát. Jelöltjeinket most a szerepjátékok rajongóinak ajánljuk és hogy pikánsabb legyen egy hungarikumból válogattuk őket össze, a KÁOSZ világból!

 

XII. kategória- Káosz kockák

 

Első jelöltünk Oszkár az Ogár. Mint minden ogár, ő is egy mutáns és 6 szemmel jött a világra, savat tud köpni és a gyomra valójában egy zsák, amiben bármit tud tárolni. Ezenkívül a rossz szag és a ragacsos bőr is vele jár. Undorító, igaz? Nem túl eszes, de legalább hülye. Gyűlöl minden más Oszkár nevű egyént, hiszen az

 

Második jelöltünk Bobó, a gennymanó, aki kleptomániás, ráadásul varázs erejével, nem csak tárgyakat, elvont fogalmakat (neveket, gondolatokat stb.) is képes ellopni. Vajon egy ilyen romlott alak, hogy állja meg a heéyt a kis csapatban (ejnye de jó, hogy nem Hókuszpókkal raktuk össze, mi lett volna itt…)

 

Végezetül Trabant, a gyíkember, aki képes kővé változni. Annyira ravasz ez a lény, hogy néha még saját magát is átveri.

 

Ki menjen hát be a villába? A kőfejű gyík? A büdös ogre szerü mutáns? A kleptomán gennymanócska? Szavazzatok!

1 komment

Címkék: beszavazás

2012.10.22.
11:35

Írta: Cervantes444

Dinka Villa 2- A XI Kategória

A föld már több művészeti korszakot megélt. Volt barokk, romantika, realista korszaka és volt, mikor az avangard műfajok különféle fajtái ellepték a világot. Ám talán a legizgalmasabb korszak mégis a reneszánsz művészek voltak (vagy csak őket ismerjük név szerint, hála a Tini Ninja Teknőcöknek)

 

XI. Kategória- A Reneszánsz művész

 

Első versenyzőnk egy közismert polihisztor (ergo mindenhez ért) minden, ami művészet az ő asztala. Sőt, a Tank kora ősét ő tervezte meg. A világ egyik legsikeresebb könyvének címadója és állandóan kódnyelveken beszél. Ő Leonardo.

Leonardo.jpg

 

Második jelöltünk is egy multi-művész, bár neki inkább a szobrászat az erősége. A medici-család biztos rá fog szavazni. Hölgyeim és uraim, a fickó, aki nem tudja, hogy hány éves: Donatello

 donatello.JPG

És végül, de nem legutolsó sorban a Reneszánsz művészetek legdepressziósabb nagyágyúja (akiről pont a legvidámabb teknőcöt nevezték el…fura). Legismertebb műve talán a Sixtus-kápolna freskója. Hölgyeim és uraim: különc, önmarcangoló, magányos hősünk nem más, mint Michelangelo

 Michelangelo_portrait.JPG

Vajon ki kerüljön be a villába? A tank nagypapája? A szobrászok úttörője? Vagy a mindig depis zseni? Szavazzatok! 

 

Szólj hozzá!

Címkék: beszavazás

2012.10.16.
11:09

Írta: Cervantes444

Bocsánat!

Sziasztok!

Bizonyos lelki válság miatt voltam olyan pofátlan, hogy hanyagoltam az oldalt. Ne haragudjatok rám :) Hamarosan jön az utolsó 6 kategória! És hamarosan kezdődik a második Dinka Villa!

Majd jelentkezek :)

Szólj hozzá! · 2 trackback