2012.10.27.
13:33

Írta: Cervantes444

Dinka Villa 2- A XII lategória

Az új lakó Leonardo mester lett, hát nézzük a következő kategóriát. Jelöltjeinket most a szerepjátékok rajongóinak ajánljuk és hogy pikánsabb legyen egy hungarikumból válogattuk őket össze, a KÁOSZ világból!

 

XII. kategória- Káosz kockák

 

Első jelöltünk Oszkár az Ogár. Mint minden ogár, ő is egy mutáns és 6 szemmel jött a világra, savat tud köpni és a gyomra valójában egy zsák, amiben bármit tud tárolni. Ezenkívül a rossz szag és a ragacsos bőr is vele jár. Undorító, igaz? Nem túl eszes, de legalább hülye. Gyűlöl minden más Oszkár nevű egyént, hiszen az

 

Második jelöltünk Bobó, a gennymanó, aki kleptomániás, ráadásul varázs erejével, nem csak tárgyakat, elvont fogalmakat (neveket, gondolatokat stb.) is képes ellopni. Vajon egy ilyen romlott alak, hogy állja meg a heéyt a kis csapatban (ejnye de jó, hogy nem Hókuszpókkal raktuk össze, mi lett volna itt…)

 

Végezetül Trabant, a gyíkember, aki képes kővé változni. Annyira ravasz ez a lény, hogy néha még saját magát is átveri.

 

Ki menjen hát be a villába? A kőfejű gyík? A büdös ogre szerü mutáns? A kleptomán gennymanócska? Szavazzatok!

1 komment

Címkék: beszavazás

A bejegyzés trackback címe:

https://dinkavilla.blog.hu/api/trackback/id/tr944873059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Quagmire fan 2012.11.06. 19:28:01

Áááá.. :D Hatalmas ez a videó. De hol van Leva és Rolla? Hiányoznak a műsorból. :s
süti beállítások módosítása