2012.09.01.
12:16

Írta: Cervantes444

Dinka villa 2- a IV. kategória

A következő kategóriában olyan jelöltek várnak rátok, akik messzi-messzi galaxisokból érkeztek hozzánk, hogy bejussanak a villába. Ők

 

IV. kategória- (Z)Űrlények

 

Első jelöltünk már az első szériába is próbált bejutni, de nem került be se a meglepetés szavazásba, sőt, még a Mi lett volna, ha epizódba sem. Viszont Yoda sikerén felbuzdulva (illetve a Császár parancsára) újra próbálkozik. Első jelöltünk tehát Darth Vader, a sötétség ura, a jedik kiirtója!

 darthVader.jpg

Második jelöltünk a buszon állandóan a nyolcadik utas szerepét tölti be és dupla állkapcsa miatt nehezen csókolózik a csajokkal. Fajtársai féltékenyek rá, mivel ő az egyetlen, aki tud beszélni közülük. Hölgyeim és uraim, Második jelölt: a halál, avagy Lóránt, a beszélő Alien!

 alien_from_movie.png

Utolsó jelöltünk, bár embernek néz ki, nem a majmok evolúciós láncát képviseli, ősei sokkal inkább krumplik, petrezselymek és eukaliptuszok voltak. Az egyetlen élőszereplős magyar sci-fi sorozat egyik oszlopos szereplője( amit a sok reklám, politika és okítás tett élvezhetetlenné), a drakvuffok ellen harcoló paprika, akinek nagy barátja Gyula, különösen, ha Szombathy, ő Sziniszter!

                 sziniszter.jpg      

 

Vajon a tékozló jedi, a beszélő szörnyeteg, vagy hazánk fia fog bekerülni a villába? Szavazzatok!

1 komment

Címkék: beszavazás

A bejegyzés trackback címe:

https://dinkavilla.blog.hu/api/trackback/id/tr784745584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koszegiandras 2012.09.02. 21:00:32

Hajrá sötét nagyúr! Kell a villába egy kis borzongás.
süti beállítások módosítása