2012.11.21.
00:23

Írta: Cervantes444

DINKA VILLA 2- AZ UTOLSÓ LAKÓ!

Rolla papa:

Hölgyeim és uraim! Fiúk és lányok, szinglik és párok!

 

Leva:

Lezártuk a szavazást és az eredmények alapján….SZUPER JÓZSIBÁCSI KAPJA A GALOVÁCZ DÍJAT!  Gratulálunk neki! Józsi, mit tervezel a villában?

 

SzuperJózsibá:

Nó asszonydja, hogy… bevedelek néhány liter sárkánysört, majd elkapom annak a repülő disznónak a farát!

 

Leva:

Bölcs szavak egy erős hőstől! Most érkezett! A szavazás hatalmas nagy sikerére való tekintettel Roland és Dénes is bekerült a villába!

 

Rolla Papa:

Az nem sűrűn kivitelezhető…

 

Leva:

Miért?

 

Rolla Papa:

Szemtanúja voltam, hogy Roland, könyörületből elfogyasztotta Dénest, de a torkán akadt az utolsó falat és ahogy fulladozott megcsúszott és a saját katanája felnyársalta.

 

Leva:

És te ezt csak simán végig nézted?

 

Rolla Papa:

Leva, Dénes csak egy szendvics! Ráadásul meg is akart halni! Rolanddal pedig állandóan összekevertek volna a hasonló nevünk miatt. Kérlek, én is csak emberből vagyok!

 

Így tehát a villa lakói:

Eustace, Néró, Kasumi, Darth Vader, Ophelia, Patamon, Joker, Tim Burton, Nina, Gyurta Dani, Leonardo Da Vinci, Trabant, Berta és Pocak (ők egynek számítanak) és Szuper JózsiBácsi!

 

A szavazásról annyit, hogy hihetetlenül népszerű volt és 2 nap alatt 52 szavazatot ért el. Ekkora népszerűségnek egyik beszavazásunk sem örvendet! Lehet, hogy ez a jelölteknek is köszönhető. :) További érdekesség, hogy erre a szavazásra, jött szavazat Szlovákiából, Nagy-Brittanniából, Romániából és Magyarországról természetesen. De most jön a lényeg, eddig egy szavazás folyamán, legfeljebb 3-4 szavazat jött Romániából, most azonban 11 szavazat érkezett onnan! Ez eddig a legnagyobb nem Magyarországról jött szavazatszám egy szavazás alatt!

 

Akkor hát, hamarosan indul, a második menet! Hamarosan jön az első epizód!

 

Eustace:

Bla-bla-bla! Eh…buta blog író munkanélküli! Kasumi!!! Hol a vacsorám???

4 komment

Címkék: beszavazás

A bejegyzés trackback címe:

https://dinkavilla.blog.hu/api/trackback/id/tr244917552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DemiFero 2013.04.24. 19:14:53

Folytatás lesz? Vagy most elfoglalt vagy?

Cervantes444 2013.04.27. 09:28:34

Szia. Sajna nem látok rá most esélyt, bizonyos dolgok miatt. :)

Viverzon 2013.09.11. 16:09:21

@Cervantes444: Fog egyáltalán folytatódni? Nagyon szeretem!

Cervantes444 2013.09.11. 17:26:19

@Viverzon: Valamit érezhettél, hogy pont ma kérdezted :) ugyanis most gondoltam rá, hogy mégis csak folytatni kellene, illetve a régi részeket egy kicsit megszépítem. De előre beígérni nem szeretnék semmit :)
süti beállítások módosítása