2012.11.16.
15:04

Írta: Cervantes444

Dinka Villa 2- Az UTOLSÓ KATEGÓRIA

Gyerekek, őszinte leszek. Felvetettem már magamban sok féle témakört. Vámpír, izompacsirta, tudós, kalóz, stb. de mind erőltetetnek tűnt a fejemben. Plusz, már inkább a villa történeteit írnám szívem szerint. Mivel úgy is van elég érdekes arc a villában és van két igen jó műsorvezetőnk úgy döntöttem, nem három, hanem egy beszavazás lesz. Vagyis, elérkeztünk az utolsó kategóriához!

 

Azonban nagyon nívótlan lenne elsütni megint a „minden második kap egy új esélyt” viccet, továbbá szeretném ha a csapat 100%-ig új lenne. Tehát régi arcokat se szeretnék beszavaztatni. Ugyanakkor ez a második széria utolsó kategóriája, így hát muszáj valami különlegeset kitalálnom. Így az egyik barátom ötletét fogom használni, amit az ő tiszteletére Galovácz díjnak nevezek.

 

A Galovácz díjas!

 

Az utolsó lakó nem egy ismert fiktív, vagy valós személy lesz, hanem a Ti agyszüleményetek! Így igaz, várom a karakter ötleteket a dvjatek@citromail.hu címre! Minden karakter ötlet bekerül cenzúra nélkül. Nektek mi a dolgotok? Egyszerű. Ki kell találnotok egy karaktert. Elég lesz a neve és néhány mondat róla, amiről megtudjuk a küllemét és a jellemét. Ez a karakter lehet akár egy Józsi nevű gumiabroncs, aki soviniszta. Lehet bármilyen elvont és nem kell három oldalas fogalmazás róla, elég egy-két mondat. Az összes beküldött ötlet bekerül a választható karakterek közé. A győztes figura lesz a ház Galovácz díjas karaktere a háznak és egyben utolsó lakója. Képi illusztráció nem szükségeltetik. Az ötleteket november 18-ig várom, 19-20 lesz a szavazás ideje. Majd indulhat végre a Dinka Villa 2!!! Ne feledjétek! dvjatek@citromail.hu

 

Ó igen és emlékeztetőül a villa első 13 lakója:

Eustace, Néró, Kasumi, Darth Vader, Ophelia, Patamon, Joker, Tim Burton, Nina, Gyurta Dani, Leonardo Da Vinci, Trabant, Berta és Pocak (ők egynek számítanak).

 

Várom leveleiteket!

Szólj hozzá!

Címkék: beszavazás

A bejegyzés trackback címe:

https://dinkavilla.blog.hu/api/trackback/id/tr124910277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása