2012.11.02.
21:30

Írta: Cervantes444

Dinka Villa 2- A XIII lategória

Kedves hölgyeim és uraim! A tizenkettedik lakó Trabant lett, a ravasz gyíkember. Persze láttuk, ahogy a szavazatokat mályvacukorral veszi meg, de miután Bobó ellopta az életkedvünket, Oszkár pedig olyan büdös, hogy a holtak feltámadnak tőle, hogy újra meghaljanak, talán jobb is, hogy Trabant került be a villába. Mint az előző DinkaVillában, itt is számunkra kedves lényeket szavazunk be, akiket szeretünk. De az előző részben is volt egy kivételes kategória, ahol 5 irritáló egyed közül választhattatok. Most se teszünk másként.

 

XIII. Kategória- Az irritáló reklám arc!

 

Első jelöltünk egy nő, aki állandóan őrült ötleteivel zaklatja Zoltánt, utána pedig dogozóból ügyfél lesz. Érdekes… igen, első jelöltünk Emese.

 Emese.jpg

Második jelöltünk a rímekben beszélő, spóroló, smucig róka, aki akár a Tom és Jerry-ben is szerepelhetne neve miatt. Hölgyeim és uraim Tomi róka, a Tomi mosópor reklám arca.

 Tomiroka.jpg

Végül egy igen friss páros. A visszahúzódó Berta és az igazságot követelő Pocak.

 pocakek.jpg

A Bankos csajszi, a megbízhatatlan állat, vagy a tudathasadásban szenvedő Activia függő legyen a ház következő lakója? Szavazzatok! És ha már Pocak, akkor lent, találtok egy meglepetés videót!

1 komment

Címkék: beszavazás

A bejegyzés trackback címe:

https://dinkavilla.blog.hu/api/trackback/id/tr674886171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Quagmire fan 2012.11.06. 19:36:31

(sorry az előző postnál való hsz-ért, ide jött volna)

Áááá.. :D Hatalmas ez a videó. De hol van Leva és Rolla? Hiányoznak a műsorból. :s
süti beállítások módosítása