2012.09.24.
13:45

Írta: Cervantes444

Dinka Villa 2- A X. kategória

A kilencedik lakónk egy igazán elegáns és szexi bérgyilkosnő lett Nina szeméjében. A tizedik kategóriában, olyan tiszteletre méltó honfitársaink lesznek választhatóak, akik Londonban már bebizonyítottak valamit.

 

X. kategória – olimpikonok

 

Első jelöltünk aranyérmeseink egyike, aki mindig becsületes, kitartó és erős. Ő nem más, mint az úszónk, Gyurta Dani! Vajon most is aranyérmes lesz? Vagy hiába gyúrt a Dani?

 Gyurta-Dani1.jpg

Második jelöltünk szintén egy aranyérmes olimpikon, ő az, aki a kalapács szerelmese. Vajon most is megállja a helyét? Hölgyeim és uraim, Pars Krisztián!

 pars-krisztian.jpg

Végül, de nem legutolsó sorban egy hölgy van itt közöttünk. Nem hozott nekünk érmet, de az a kitartás, az a küzdőszellem, amit mutatott, több volt mint lenyűgöző! Vajon a villában is képes megtartani, a „nem adom fel”, mentalitást? Hölgyeim és uraim, Joó Abigél!

 cselgancsozo_Joo_Abigel_E09B5870.jpg

Nemzetünk melyik csodája kerül be, a hibbantakkal teli villába, mint csillogó kakuktojás? Hölgyeim és uraim, szavazzanak!

Szólj hozzá!

Címkék: beszavazás

A bejegyzés trackback címe:

https://dinkavilla.blog.hu/api/trackback/id/tr434799550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása