2012.09.10.
17:24

Írta: Cervantes444

WeTube Hungary

Ne haragudjatok, hogy eddig nem zártam le a szavazást (ez most megtörtént) illetve, hogy nem raktam ki a következő szavazást. De egy nagyon komoly projekt közepén tartunk. Ez pedig nem más, mint a WeTube, amit szeretnék a figyelmetekbe ajánlani.

A WeTube, egy olyan fórum, ahol YouTube felhasználók (feltöltők, nézelődők, YT partnerek és nem partnerek egyaránt) beszélgethetnek egymással, illetve megnézhetik egymás munkáit egy troll mentes, igényes környezetben.

A WeTube három céllal jött létre:

1, Kialakítsunk egy tényleges közösséget a YouTube felhasználói között.

2, Segítsük egymás projektjének a fejlődését, ötleteinkkel, javaslatainkkal.

3, Segítsük az igényes projektek terjeszkedését.


Bárkit szívesen látunk (pórnógráf, gyűlöletkeltő és Minecraft centrikus projekteket leszámítva). Legyen az filmkritika, bármilyen podcast, végigjátszás, websorozat, animáció, zene, netes napló bármi, amit YouTube-on (is) publikálsz. Várunk szeretettel!

CÍMÜNK: http://wetubehungary.merobal.hu

Várunk mindenkit szeretettel!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dinkavilla.blog.hu/api/trackback/id/tr844766861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása