2012.09.03.
14:27

Írta: Cervantes444

DINKA VILLA 2- az V. kategória

Következő kategóriánk tagjaiban az közös, hogy mindegyikőjüknek köze van egy bizonyos angol drámaíróhoz. Azt hiszem, ezzel le is lőttem a poént.

 

V. Kategória- Shakespeare arc

 

Első jelöltünk egy igen erős mór legény, akinél jobban jársz ha nem hagyod el a zsebkendődet. Figyelem, párnákat eldugni, első jelöltünk Otthello!

othello.jpg

 

Második jelöltünk egy virgonc kis humorzsák, ki Oberon szolgálatában áll. Fogadjuk szeretettel a második jelöltünket, az elmebeteg kis manót, Puck-ot!

 puck.jpg

Utolsó jelöltünk (akárcsak Vader) tavaly is próbált tavaly bekerülni a csapatba. Akkor azt hittük ezeket az álmokat elmosta a víz. De ez az őrült nőszemély csak nem fulladt meg. Hölgyeim és uraim, legutolsó jelöltünk a legismertebb dán herceg legőrültebb barátnője- Ophelia!

 ophelia.jpg

A mogorva mór, a szellemes szellem, vagy a szerelembe beleőrült Ophelia legyen a villa lakók új szobatársa? Szavazzatok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dinkavilla.blog.hu/api/trackback/id/tr814749368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása