2012.08.30.
12:38

Írta: Cervantes444

Mitől függ?

Sziasztok! Örömmel tapasztaltam, hogy mindegyik szavazás szépen teljesít, persze az új szavazásnál még csak pár voks van, de ez is nagyon gyorsan jött. Örülök, hogy azért a jelek szerint, sok az aktív olvasó és már végre vannak, akik néha írnak egy-két kommentet is. Köszönöm mindenkinek! Ígérem a második banda épp olyan vegyes és bolond lesz, mint az első! Továbbá az is kellemes meglepetés volt, hogy egy szavazat-szűz sincs eddig és Caligula meglepően népszerű volt (arra számítottam, hogy ő nem fog kapni, ennek ellenére igen szépen teljesített, így én nagyon boldog vagyok).

Szóval, köszönöm mindenkinek, aki olvas és/vagy szavaz. További jó szórakozást! Na igen és egy régi szavazást most újra megmutatnék nektek.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dinkavilla.blog.hu/api/trackback/id/tr504741551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása