2012.08.24.
20:41

Írta: Cervantes444

Dinka villa 2.- I. kategória!

DINKA VILLA- A MÁSODIK MENET!

 

Igen, a mai napon hivatalosan is elindul a Dinka Villa második évada! Rájöttem fölösleges hétfőig várni, ismerlek már annyira titeket, hogy tudjam, csak az arányok fognak megváltozni, de úgyis marad az eredmény. Tehát ELINDUL AZ ELSŐ BESZAVAZÁS A MÁSODIK DINKA VILLA TÖRTÉNETÉBEN!

 

A mai napon gyerekkorunk előtt fogunk tisztelegni, hiszen ( a FoxKids mellett persze), az egyik legjobb mesecsatorna legnagyobb legendái közül szavazhattok be valakit!

 

I.                  kategória- A Cartoon Network legendák

 

Első jelöltünk nem más, mint Johnny Bravo! Ez a beképzelt, buta csajozó-gép azért jelentkezett, hogy megmutassa mindenkinek mekkora macho is ő valójában! Sok minden érdekli. Szereti a nőket, a küzdősportokat, a csajokat, a tv-t, a macákat, a hajzselét és a bigéket! Vajon bekerül a villába és képes lesz betölteni azt az űrt, amit Barney és Quagmire hagyott maga után? Talán! Ha őt szeretnéd látni a villában, járd a majom táncot, majd szavazz rá!

jb3.gif

 

Második jelöltünk egy ifjú géniusz, aki titkos laboratóriumában kísérletezik és felettébb intelligens. Ő nem más, mint Dexter, az ifjú géniusz. Vajon a vörhenyes okoska képes lesz bekerülni és ezzel a villatörténetében a legfiatalabb játékosként bekerülni? Rajtad múlik! Szavazz rá!

 532102-dexters_lab_tv_07_super.jpg

Harmadik és egyben utolsó jelöltünk, kicsit kilóg, mivel saját rajzfilmjének, nem címszereplője. Viszont a lehető legszórakoztatóbb szereplője. Ő nem más, mint a mindig zsémbeskedő, kopasz, sikertelen földműves, ki Kiesvölgyben próbál boldogulni. Híres mondásai, a „hát aztán”, a „mit követtem el” és a „buta kutya”. Ő Eustace.

Eustace.jpg

 

Gyerekkorunk melyik hőse jusson be először a Dinka Villa második fordulójába? Szavazzatok!

Szólj hozzá!

Címkék: beszavazás

A bejegyzés trackback címe:

https://dinkavilla.blog.hu/api/trackback/id/tr634730171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása