2012.08.23.
16:03

Írta: Cervantes444

Helyzetjelentés- kérdezgetés

No írhatnékom volt edzés előtt, ezért írok nektek :)

 

A lenti szavazást, jövő hét hétfőn fogom lezárni. Másrészt elkezdtem hirdetni a blogot itt-ott. Megnéztem a statisztikáknál, hogy eme helyek mennyire voltak sikeresek és a Hivatkozóknál megláttam a wikipédia linkjét(!!!). Egy fanatista rajongó, megcsinálta a Dinka Villa wikipedia oldalát. Nem tudom ki volt az, de köszönöm neki. :D

A rossz hír, hogy a cikket törlésre jelölték, tehát napok kérdése szerintem és már nyoma se lesz neki. Nagy kár. De ismételten: köszönöm :)

 

És lenne hozzátok néhány kérdésem: hogy kerültetek ide a blogra? Hogy találtatok rá? Mi volt az első rész, amit olvastatok, miért kezdtétek el olvasni, hol kapcsolódtatok be? Ezekre a kérdésekre várom a válaszotokat kommentbe. Sziasztok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dinkavilla.blog.hu/api/trackback/id/tr634728013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása