2012.04.24.
10:13

Írta: Cervantes444

A tizenharmadik távozó

Teljesen lesokkolt a szavazás végeredménye. Azt hittem, hogy Joy, vagy tulajdon alteregóm fog távozni. Nem is álltak olyan messze tőle. De sajnos nem ők a kiesők. Illetve nem sajnos, csak erre az eredményre nem számítottam. A tizenharmadik távozó, nem más, mint a csajozás és bűvészetek nagymestere, Barney.

 

Nagyon fura… ahogy az is, hogy most pedig Cox nem kapott szavazatot, pedig minél tovább haladtunk, annál többen szavaztak rá. Már csak öten vannak a villában: Cox, Joy, FreddyD, Dani és Burgergő. És már csak három epizódunk van vissza. Hamarosan eldől, hogy ki kapja, a hűdefantasztikusdeúgyseárulomeljajkikapcsoltameasütőt fődíjat! Szóval tegyek a híd alá 10 millió dollárt különben a túszok meghalnak…ó bazz, bocsi, ezt a másik levélbe akartam írni.

Szóval találkozunk legközelebb :) sziasztok!

Szólj hozzá!

Címkék: kiesők

A bejegyzés trackback címe:

https://dinkavilla.blog.hu/api/trackback/id/tr884470200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása