2012.04.03.
12:54

Írta: Cervantes444

Szavazás

No bogárkáim, mivel nincs szemelőt a szavazás, ezért kirakom ide. Elég hosszú lett az epizód és ugye volt egy áprilisi poszt is, szóval ez így lesz jó. Ha nem jön több szavazat, vagy jön de továbbra is döntetlen lesz az eredmény, én döntöm el ki megy haza.

 

Mint látható, elég kevés szavazat van és még mindig nincs valami sok komment. Ami érdekes viszont: egyre több a blog olvasója. Nem tudom mitől indult meg a növekedés, mert ugye most szünet volt a blog életében, nem is nagyon reklámoztam a blogot, mert fogalmam se volt róla, hogy hol kéne, mit kéne. Próbáltam segítséget kérni másoktól, de ugye mivel nem reklámtáblák ezért nemet mondtak, ami érthető, hiszen ők is önerőből szerezték meg a nézetséget. Ezért minden olvasót arra szeretnék sarkalni, hogy nyugodtan írjatok kommenteket, kérdezzetek, mondhattok ötleteket, reagáljatok ééééés szavazzatok. Elnézést kérek, hogy ilyen gerilla hadviseléssel próbálkozom állandóan, de amikor látom, hogy 20-50 sőt, mostanság 60-70 olvasó megvan naponta és mégse kapok semmi reakciót, az zavarba hoz.

 

És remélem az április tréfám tetszett mindenkinek. :)

A poén kedvéért itt egy másik szavazás:

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dinkavilla.blog.hu/api/trackback/id/tr314361017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása