2011.10.21.
23:34

Írta: Cervantes444

A nyolcadik lakó

Lezárult immár a nyolcadik beszavazás. Hulk Hogan, Christian és Zack Ryder két szavazatot kapott. Hármat kapott Mick Foley és ötöt kapott Undertaker. Az első helyezet nem más, mint CM PUNK!

 

Lássuk ki hogyan reagálta le az eseményeket.

Hallgassuk meg Rydert:

Zack Ryder: Woo woo woo, you don’t know it broskis! Nem kerültem be a villába, de mindegy is, így van elég időm koncentrálni a fontosabb dolgokra, mint például a websorozatom, vagy hogy a hajam mindig jól álljon!

Lássuk Hogan bácsit:

Hulk Hogan: Tudtam, hogy a Hulkamánia örök és elpusztíthatatlan!

Riporter: De Mr. Hogan. Nem maga került be.

Hulk Hogan: És most, hogy kaptam kétmilliárd szavazatot, első dolgom beköltözni a villába!

Riporter: Állítsátok meg! Be akar költözni!

Hogan bácsi rettentő harcias volt, még trikó széttépéssel is fenyegetőzött, de végül a biztonságiak megtudták akadályozni, hogy a nép akaratával dacolva beköltözzön.

Ugyanakkor Christian sokkal harciasabb volt és teljesen megvolt sértődve.

Christian: Mekkora kamuság ez az egész! Újraszámolást követelek! Vagy egy új szavazást követelek ugyanebben a kategóriában! Vagy egy Christian kategóriát! ONE MORE POLL! ONE MORE POLL!

Amikor Mick Foleyt látogattuk meg, nagyon barátságosan bánt velünk és kedves volt végig. Aztán egyszer csak „mutatni akart nekünk valamit”. Mi mondtuk neki, hogy leugrani a nyolcadikról nem a legbiztonságosabb, de Ő azzal jött, hogy a szögesdrót és a lángoló asztal, majd felfogja az esést. Szerencsére túlélte, de kórházba került. Mi már az elején mondtuk, hogy ez egy hülye ötlet…

A sírásót is megkérdeztük mit gondol.

Undertaker: ÉN ÉPÍTETTEM A SÁTÁN HÁZÁT ÉS NEM KERÜLTEM BE? Jézusom…akarom mondani Luciferem…akkor Én most elásom magamat.

Sajnáljuk Undertaker, talán legközelebb.

CM Punk, pedig csak egy videót küldött köszönet képen támogatóinak:

 

Gratulálunk Punk!

És most lássuk a titokszobában, hogy fogadták az új lakótárs érkezését:  

Quagmire: Oké, oké, Punk… nagydolog. Semmi bajom vele, de már nyolcan vagyunk, basszus és még mindig csak két csaj van! Ez…ez milyen már?  

F. Dani: CM Punkkal remélem lehet jókat hülyülni. Jó lenne, ha lenne egy tett-társam, akivel együtt szívathatom Burgergőt. Ma például, hashajtót tettem minden kajájába, és amikor hatott, direkt bezárkóztam, hogy ne tudjon bejönni!

 

Belle: Szóval, ő lenne CM Punk? Nem vagyok hűtlen típus, de ez a test, megér egy dicséretet. MIGIRI!
Quagmire:
Hé, kisanyám! Ne lopd a szövegemet, mert megütlek!
Belle:
Quagmire, te… Te hallgatóztál?
Quagmire:
Nem… én kukkoltalak. De egyesek arra is képtelenek, hogy maszturbáljanak a titok szobában, mikor senki sem figyeli Őket! Na kösz szépen Belle, kösz szépen!

 

Dr. Cox: Az intelligencia egyben áldás és átok. Átok azért, mert nem tudok szórakoztató motívumot találni az olyan dolgokban, melyek az egyszerű, fáról frissen lemászott, pleps hulladékot szórakoztatják. Innentől kezdve CM Punk „munkásságát”, mely alatt primitív ugra-bugrát értek, nem tudom értékelni. Egy biztos, minél nagyobb önbizalommal jön be a villába, annál nagyobb pofára esés fogja érni. Ugyanis egy olyan szörnyű dologgal kell szembenéznie, melyet sem a WWE, sem az ici-pici független cirkuszok ringjében nem láthatott. Ez pedig, Én vagyok!  

Joy: A féltestvérem is benne van a bizniszben és én is voltam egyszer a ringben. Szórakoztató volt. És ez a pasi is nagyon szórakoztatónak tűnik. Eljátszanék vele. Producerek: Nem félsz attól, hogy Rákos ezt megtudja?
Joy: Ugyan, Darnell nem néz ilyen műsorokat!
Producerek: Ezt kénytelen, mivel Ő az egyik operatőrünk.
Joy: Szia Darnell! Hogy vagy? Punk bácsival csak vicceltem.
Quagmire: Migir.
Joy: Glenn… Te leskelődsz?
Quagmire: Az attól függ, mitől indulsz be, ha nem nézlek, vagy ha nézlek?  

Burgergő: Sok közös van bennem és Punkban. A szaxofon, a pepsi iránti szeretetünk…csak ma egy kicsit kínosan érzem magamat. Rám jött a fosás, de Dani befoglalta a WC-t. De szerencsére találtam egy üres fekete sporttáskát. Nos, Én abba sz\rtam bele. Ez egy afféle tisztelgés Randy Orton előtt, az új lakótársunk úgyis egy pankrátor, nem? Remélem a táska tulajdonosa még nem vette észre…. 

Hókuszpók: Jajj :(:(:( nem érdekel CM Punk…valaki beleszart a táskámba! Hogy tehetett valaki ilyet? :(((((( Biztos a törpök voltak! Azok a nyomorult kék férgek, hogy én mennyire gyűlölöm Őket! Gyűlölöm, gyűlölöm, gyűlölöm!!!!!

                       

 

1 komment

Címkék: beszavazás

A bejegyzés trackback címe:

https://dinkavilla.blog.hu/api/trackback/id/tr373321118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alkoholpista 2014.06.27. 18:13:12

Ennek a végén volt egy sz@r poén, tetszik az hogy egyre több reakció érkezik az új lakókra.
süti beállítások módosítása